Nå starter sykkelkarusellen

KARUSELLSTART: Bjørn Brække, Ingrid Bøe Jacobsen og Lene Sandvik gleder seg til en ny sesong med Halden & Aremark sykkelkarusell, som innledes med Høiåsrittet kommende tirsdag (1. mai).

KARUSELLSTART: Bjørn Brække, Ingrid Bøe Jacobsen og Lene Sandvik gleder seg til en ny sesong med Halden & Aremark sykkelkarusell, som innledes med Høiåsrittet kommende tirsdag (1. mai). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Halden Cykleklubb har tatt over ansvaret for Høiåsrittet, som 1. mai tråkker i gang årets HA-karusell.

DEL

– Vi er veldig heldige som tar over et arrangement som allerede er så godt opparbeidet og har etablert seg som en vårklassiker blant terrengrittene, sier rittleder Ingrid Bøe Jacobsen.

Aktiviteter på Høiås

I år har Halden CK tatt over ansvaret for Høiåsrittet, mens Halden SK arrangerer Høiåsdagen som tidligere. I tillegg er Høiåsdagen et flott familiearrangement som komplimenterer sykkelrittet på en veldig god måte.

– På Høiås vil det bli aktiviteter for hele familien, med blant annet mini o-løp, luftgeværskyting og klatring i klatrevegg sier Bjørn Brække og Lene Sandvik, ansvarlige for Høiåsdagen fra Halden Skiklubb.

På Høiås er det aktiviteter fra kl 11 og utover, mens rittet starter kl 14.

Barnerittet foregår på Høiås, mens ungdomsløype og voksenløype har start på Hjortsberg skole.

– Lavterskeltilbud

Videre utover våren følger Marker Sparebankrittet 10. mai, mens Bergrittet avvikles 26.mai. Halden & Aremark rittkarusell avsluttes med Ormtjernrittet (9.juni), som i år stiller med en ny løype med start om mål på Ormtjernhytta.

– Rittene er varierte og morsomme, og et godt lavterskeltilbud for alle sier Tore Petter Engen, rittleder for Marker Sparebankrittet i Aremark.

– Her er det fokus på å fullføre fremfor resultater, og vi ønsker alle en god rittopplevelse, samtidig som at det er god trening inn mot Grenserittet for de som er litt mer seriøse.  Alle rittene har egne barne og ungdomsklasser, i tillegg til en lengre løype for de voksne. Vi håper på en god oppslutning om karusellen, og gleder oss til å komme i gang, sier han.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags