Motorsykkel skapte massevelt i fransk ritt: – Jeg er like hel!

SLAPP UNNA: Emilie Moberg måtte i bakken under siste etappe av Tour de Bretagne, men slapp unna med skrubbsår og blåmerker.

SLAPP UNNA: Emilie Moberg måtte i bakken under siste etappe av Tour de Bretagne, men slapp unna med skrubbsår og blåmerker. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Emilie Moberg (27) var en av rytterne som måtte i asfalten da en av arrangørens motorsykler skapte velt under den femte og siste etappen av Tour de Bretagne.

DEL

- Jeg er like hel, men det var litt ekkelt, sier Moberg til HA.

Motorsykkelvelt

Den 27 år gamle proffsyklisten fra Halden kjører Tour de Bretagne for det norske landslaget, og ble blant annet nummer ti på lørdagens etappe. Søndag skulle det hele avgjøres, og det på glatte veier i den drøyt 100 kilometer lange etappen.

- En motorsykkel veltet rett foran feltet, og det ble en massevelt ut av det, sier landslagsrytter til sykkelnettstedet procycling.no.

Skled forbi...

På samme nettsted står det også at Emilie Moberg pådro seg noen skader i veltet, men at hun fikk hjelp da rittet ble nøytralisert for en periode etter hendelsen.

Til HA bekrefter Moberg at hun er like hel.

- Jeg skled meg fint forbi sykkelen, sier Moberg, som slapp unna med noen skrubbsår og blåmerker etter møtet med asfalten.

Rittet kom i gang igjen, og britiske Jessica Roberts vant for andre dag på rad. Stine Borgli gjorde en god spurt og ble nummer seks, mens hjelperytter Moberg kom inn på 39. plass.

Sammenlagtvinner i Tour de Bretagne var Audrey Cordon-Bigot. Stine Borgli ble beste norske på 12. plass i sammendraget. Moberg ble nummer 25 i sammendraget. 82 ryttere fullførte.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags