Har skrevet ny proffkontrakt

BLIR I VIRTU: Emilie Moberg har skrevet ny kontrakt med profflaget Virtu.

BLIR I VIRTU: Emilie Moberg har skrevet ny kontrakt med profflaget Virtu. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Emilie Moberg (27) har skrevet ny 1-årskontrakt med det danske profflaget Team Virtu.

DEL

– Vi er meget glade for å skrive kontrakt med Emilie for enda en sesong. Hun har vært plaget av skader i år, og jeg gleder meg til å hjelpe Emilie til å bli en mer komplett rytter. Hun er et stort aktivum for laget på flere måter, og vi ser fram til å følge hennes videre utvikling - på det som allerede er et sterkt fundament.

Det sier sportsdirektør Carmen Small til teamvirtucycling.com.

Etter sju år i Hitec, skrev Moberg under for Team Virtu foran 2018-sesongen. Etter en meget god vår, ble sesongen stort sett ødelagt av skader. Moberg smalt i bakken i både Kina (mai) og i London (juli), og måtte også bryte Ladies Tour på hjemmebane i august.

Nå er hun friskmeldt, og klar for en ny sesong.

– Jeg er superglad og takknemlig for å forlenge min kontrakt med Team Virtu Cycling Women i 2019. Det er et profesjonelt miljø, og jeg har lært mye av både medarbeidere og ryttere. Personlig gikk mine ønsker for 2018-sesongen ikke helt som håpet på grunn av to tøffe velt, som satte meg ut av spill i 2-3 måneder. I den vanskelige tiden fikk jeg god støtte og tillit fra laget, kommenterer Moberg.

Katrine Aalerud, lagvenninne med Moberg på det norske landslaget, har også skrevet ny 1-års kontrakt med Virtu. – Jeg vil være en god «teamplayer» og hjelpe laget til å vinne seiere, men jeg håper også på muligheter til å gå for egne seiere i 2019, sier hun.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags