Emilie på 11. plass i Italia: - Lå perfekt inn i siste sving

GOD FORM: Emilie Moberg vant den grønne poengtrøya under Ladies Tour i august, og vist strålende form i høstens ritt også etter det.

GOD FORM: Emilie Moberg vant den grønne poengtrøya under Ladies Tour i august, og vist strålende form i høstens ritt også etter det. Foto:

Emilie Moberg (28) viste nok en gang flott høstform da hun ble nummer 11 i italienske GP Beghelli søndag, men var nær en enda bedre plassering.

DEL

- Jeg lå perfekt i siste sving, topp fem, men så bremset Paternoster og lagde luke opp til de fire foran. Jeg anner ikke hva hun gjorde. Dermed ble det 100 meter som jeg måtte tette. Jeg spurtet i 500 meter full gass og det er jo for langt! sier Moberg etter den gode prestasjonen i Belgia.

Emilie Moberg har levert et godt 2019. I slutten av august vant hun den grønne poengtrøya under Ladies Tour of Norway på hjemmebane, og i hele høst har 28-åringen fra Danseberget levert sterke resultater. I forrige uke ble det klart at Moberg skal kjøre for det britiske profflaget DROPS kommende sesong.

Under GP Beghelli i Bologna, Italia kjørte Moberg for det norske landslaget.

Mange av verdens beste ryttere var på plass, og rittet ble vunnet av Mobergs tidligere lagvenninne Marta Bastianelli tett fulgt av årets ferske verdensmester Lorena Wiebes.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags