Emilie involvert i stygg velt i London

NY VELT: Emilie Moberg har ikke vært heldig i sin første sesong i Team Virtu. Lørdag veltet hun igjen på den samme skulderen som tidligere i år.

NY VELT: Emilie Moberg har ikke vært heldig i sin første sesong i Team Virtu. Lørdag veltet hun igjen på den samme skulderen som tidligere i år. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Emilie Moberg var med i finalen under World Tour-rittet The Prudential Ride i London lørdag, men en velt på oppløpet hindret henne i kjempe om en topplassering.

DEL

Haldenseren syklet sitt første ritt på lenge, etter et tre ukers langt høydeopphold i Livigno i alpene, og skulle bruke rittet til å kjøre seg i form inn mot EM og Ladies Tour of Norway.

Det så lenge lyst ut for Moberg, som satt våkent langt framme hele rittet. Ut på oppløpet hadde hun alle muligheter for en god plassering, men da en rytter foran henne veltet, var det umulig for Moberg å styre unna.

Moberg gikk ned på samme skulder som hun skadet i Kina tidligere i år, men skadene skal ikke være verre enn at haldenseren har gode sjanser til å stille på start i EM i Glasgow neste helg.

Moberg skal videre til legesjekk, og reiser hjem til Norge søndag. Hun vil om kort tid få klarere svar på om hun rekker å stille til start i EM.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags