De lokale aktørene var stinne av trening. Toppformen er ikke akkurat prikket til konkurranser i november, men likevel leverte haldenserne bra.

3.34 bak Cologna

Marius Svendsby kom på 92. plass i seniorklassen. Det var 174 løpere i klassen, og Svendsby var 3.34 minutter etter Dario Cologna i mål. Dette er nok det beste resultatet Svendsby har hatt som senior. Haldenseren representerer nå Team Hallingdal.

I juniorklassen (M19-20) år ble Petter Stokkeland nummer 11, Filip Holt nummer 58 og Johan Unneberg nummer 62. Alle tre stinne av trening, og mye å gå på framover.

I junior M17 deltok Herman Finsrud Kirkebøen i sitt første renn som 
junior. Han leverte meget bra, og ble nummer 12 i sin første økt på snø i år.

– Hevet seg mye

I dameklassen hadde TFL med 2 løpere, Martine Eldre Svendsby og Karin Selma Larsen. Martine gjorde et sterkt løp med å bli nummer 5. De som var foran henne er løpere som ligger «topp 4» i Norge, og Martine har krympet forspranget til de beste denne sesongen.

Karin Selma leverte også et godt løp, og ble nummer 10 i junior K17. For Selma var dette første økt på snø i år, så dette lover godt i fortsettelsen.

– Det er ikke tvil om at de lokale løperne har hevet seg godt denne sesongen tatt noen gode steg sammenlignet med de beste, sier TFL-trener Hans Lie.