Shabani klar for Kvik

Agim Shabani (th) skrev mandag morgen under for Kvik Halden FK. - En kanonforsterkning for oss, sier daglig leder Anders Viken.

Agim Shabani (th) skrev mandag morgen under for Kvik Halden FK. - En kanonforsterkning for oss, sier daglig leder Anders Viken. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Den 24 år gamle midtstopperen Agim Shabani er klar for Kvik. Han kommer fra spill i Moss FK.

DEL

- En knallgod signering for oss. Agim er en midtstopper som holder minst 1. divisjonsnivå, og som i tillegg er en typisk lederfigur, sier daglig leder Anders Viken.

Valgte Kvik foran Moss

Shabani blir 25 år 14. februar og har spilt de to siste sesongene i Moss FK. Moderklubben er Trosvik i Fredrikstad, og har også erfaring fra FFK. Han fikk sin a-lagsdebut i FFK på Ullevaal stadion under cupfinalen i 2006, og spilte til sammen 31 obligatoriske a-kamper før han foran 2011-sesongen valgte Moss FK. Også den gangen var Kvik Halden på banen, men etter to sesonger i Moss er han nå endelig klar for Kvik.

- Det sto mellom Moss og Kvik til slutt, men jeg følte jeg trengte et miljøskifte. Nå har jeg vært i Moss i to år og det har vært en del rot og problemer. Jeg følte at ting var mer på plass i Kvik enn i Moss, samtidig som jeg går på skole i Halden og kjenner en del av gutta fra før. Alt dette var avgjørende for at jeg valgte Kvik, sier Agim Shabani.

- Stiller krav

Også trener Nils Lexerød er fornøyd med signeringen.

- Vi har i to år forsøkt å få Agim til Halden og endelig lyktes vi. En meget solid forsterkning. I tillegg til en anvendelig forsvarsspiller får vi en leder som stiller krav både til seg selv og omgivelsene. Agim har også de beste årene foran seg og passer således perfekt inn i vår profil, sier Lexerød.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags