Besiktas vil ha stadion lukket når de skal trene

Jobber med: Jon Evensen og Jan Svendsen jobber med å gjøres Sarpsborg stadion slik at ingen kan se inn når Besiktas trener.

Jobber med: Jon Evensen og Jan Svendsen jobber med å gjøres Sarpsborg stadion slik at ingen kan se inn når Besiktas trener. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpsborg 08 frivillige fikk en ekstra jobb onsdag. Besiktas forlangte at det ikke skal være innsyn til deres trening onsdag kveld.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) For første gang under Europa League måtte Sarpsborg 08 dekke til steder hvor det er mulig med innsyn til Sarpsborg stadions kunstgress, når Besiktas skal trene.

UEFA regler

Reglene er slik at pressen og andre får lov til å være tilstede det første kvarteret under lagenes siste trening før det er kamp.

Det er imidlertid lagene selv som bestemmer om treningen skal være helt åpen, eller bare være åpen i 15 minutter.

  • Les også:

    Se pressekonferansen før den viktige hjemmekampen mot Besiktas. Video: Thomas Andersen

Besiktas ønsker ikke innsyn til sin trening etter at kvarteret er over, derfor må Sarpsborg 08 dekke til steder rundt stadion hvor det kan være mulig å se inn på kunstgressbanen.

Ekstra oppgave

Jon Evensen og Jan Svendsen hadde fått oppgaven med å gjøre stadion innsynstett for alle. Det ble en oppgave som de gjorde unna onsdag formiddag, slik at alt var klart når Besiktas skal trene på kvelden.

Sarpsborg 08 har satt en litt annen standard når det gjelder dette. Da Sarpsborg 08 for første gang var i Europa League, og UEFA ga beskjed om at presse og publikum måtte forlate banen ble ikke det godtatt av sarpingene.

Sarpsborg 08 trener Geir Bakke ga beskjed at deres treninger var åpne for alle. Slik har det blitt under alle treninger senere, og det var nytt selv for UEFA.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags