To åttendeplasser i comebacket

TILBAKE: Stig Flemming Jensen var tilbake på sykkelen i Karlskoga i helgen.

TILBAKE: Stig Flemming Jensen var tilbake på sykkelen i Karlskoga i helgen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Stig Flemming Jensen ble nummer åtte i begge NM-løpene i Karlskoga.

DEL

Jensen, som pådro seg et stygt benbrudd i mai var tilbake på sykkelen i Sverige, og leverte solid innsats med ny sykkel og smerter i benet.

– Det har egentlig gått litt som forventa i helgen. Jeg er ikke helt der ennå at jeg kjemper i toppen, men det har vært en oppløftende helg, sa haldenseren etter de to løpene søndag.

Slet med dekket

I det første løpet lå Jensen lenge og kjempet blant de beste, men en dekkfeil gjorde at de siste rundene ikke ble en hyggelig opplevelse.

– Jeg hadde lenge kontroll på sjetteplassen, men dekket på bakhjulet ga seg helt etter hvert. Det gjorde at jeg måtte jobbe veldig på sykkelen og foten begynte å verke veldig, fortalte han.

– Føltes bedre og bedre

Det andre løpet ble ødelagt etter en dårlig start, men selv om løpet var på hele 20 runder var det ikke så mye smerter i foten som i det første løpet.

– Jeg kom utrolig dårlig ut fra start og lå som nummer 14 tidlig i løpet. Men så bestemte jeg meg for å legge vekk den foten litt og konsentrere meg om å gjøre et bra løp.

– Og det føltes bedre og bedre utover i løpet, og det var en veldig positiv overaskelse, sa haldenseren.

Mellomfornøyd Andresen

Glenn-Erik Andresen kjørte også de to samme løpene i Karlskoga i Superbike, som er samme klasse som Stig Flemming Jensen. Han ble nummer ni i løp en og elleve i løp nummer to.

– Jeg er mellomfornøyd med resultatene, og slet litt med festet gjennom begge løpene, fortalte Adresen på vei hjem til Norge.

 

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.