Stygg krasj på Rudskogen: – Jeg kan ikke la meg prege

IKKE PREGET: - Det er trist når folk krasjer og skader, men i dette gamet kan man ikke la det påvirke, sier Stig Flemming Jensen.

IKKE PREGET: - Det er trist når folk krasjer og skader, men i dette gamet kan man ikke la det påvirke, sier Stig Flemming Jensen. Foto:

En av Norges beste roadracingførere i Superbike ble hentet i luftambulanse etter en stygg krasj på Rudskogen fredag. Stig Flemming Jensen kom uskadet fra det.

DEL

– Han hadde en hard krasj, dessverre. Han ble fløyet bort med luftambulanse. Det jeg har fått vite er at han er stabil og våken. Skadeomfanget vet jeg ikke.

Ikke påvirket

Det sier Stig Flemming Jensen til HA. Han kjørte meget bra i fredagens NM-løp i superbike på Rudskogen, i det som var den første av to dager under Rudskogen Motorfestival.

Løpet ble avbrutt etter krasjen, der to deltakere skled av banen i en sving. Da hadde løpet vart bare i fem runder. Først var det meningen at løpet skulle gjenopptas, men etter et langt førermøte ble det aldri noen omstart. Resultatet ble regnet fra 5. runde.

– Om jeg blir preget og påvirket? Nei. Og det kan jeg heller ikke bli.

Kjempet i teten

Jensen kjørte meget bra, og lå i teten.

– Jeg ledet da løpet ble stanset, men de går tilbake en runde. Da lå jeg på andreplass, og fikk dermed registrert en andreplass i dagens løp, forteller han.

Det er nytt løp i NM Superbike i morgen lørdag.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags