Mamma Karine: - Det går bra med Caroline

PÅ SYKEHUS: Caroline Olsen krasjet i New Jersey natt til mandag norsk tid, og ble fraktet til sykehus med luftambulanse.

PÅ SYKEHUS: Caroline Olsen krasjet i New Jersey natt til mandag norsk tid, og ble fraktet til sykehus med luftambulanse. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Caroline Olsen ser ut til å slippe unna alvorlige skader etter krasjen i USA natt til mandag norsk tid.

DEL

- Jeg har akkurat snakket med treneren hennes (Jason Pridmore). Han forteller at det står bra til med Caroline.

«Mange er bekymret»

Det sier mamma Karine Olsen, som har hatt en grusom dag her hjemme etter at datteren ble kjørt med luftambulanse til sykehus - etter en stygg krasj under oppvarmingen til søndagens roadracingløp i New Jersey.

- Det har vært ille å ikke få vite, og jeg har sikkert fått 100 meldinger fra folk som er bekymret. Nå har vi fått bekreftet at det, etter forholdene, står bra til - og at Caroline har det bra, sier Karine Olsen til HA.

Caroline Olsen ble lagt intubert (pustemaskin), og har ved sykehuset vært igjennom en rekke undersøkelser.

«Bare» kragebensbrudd

- Hun er kraftig forslått, og har brukket kragebenet. Utover det ser alt ut til å ha gått bra. Det er ingen indre blødninger, ingen brudd og CT av hodet viste «bare» en liten hjernerystelse. Legene var en stund også bekymret for at hun kan ha punktert en lunge, men det skal nå være avkreftet. Kan tro vi er lettet, sier mamma Karine.

Hun forteller at Caroline nå puster selv, og at hun håper å få snakket med datteren i kveld norsk tid.

- Så vidt vi vet skal hun være på sykehuset i en dag eller to til. Deretter skal hun trolig bo hos noen venner i New York over helga. Nå er vi bare glade for at alt ser ut til å ha gått bra, sier Karine Olsen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags