Det sier en noe frustrert Caroline Olsen, som også denne helga opplevde «stang ut» med sitt nye team Meen Motorsports i den amerikanske roadracingserien MotoAmerica.

Slo hodet

Denne gang endte helga i asfalten.

- Jeg slo hodet litt, og følte meg litt groggy. Men jeg har ikke brukket noe, og er sånt sett hel. Men det var likevel fornuftig å stå over søndagens race her i Virginia, sier Olsen til HA.

Byens motorsportdronning har vært bronkittsyk hele uka, men valgte likevel å stille til start under helgens løp i Virginia - den andre løpshelga for klasse Superstock 600 i USA.

- Det startet bra. På fredagens første trening hadde jeg 6. plass, forteller hun.

Kvalseier kostet krefter

Så startet problemene. I lørdagens kval sviktet clutchen på hennes Yamaha, og hun måtte tilbringe stort sett hele kvalifiseringsløpet i «pit'en». Det igjen betød at Olsen - for første gang - ikke klarte å direktekvalifisere seg til hovedracet - og måtte ut i «Last Chance Qualifiers Race».

- Der kjørte jeg bra, og vant det racet med 20 sekunder, sier hun.

Men: for en syk kropp kostet det ekstra kvalløpet krefter. Det fikk Caroline smertelig erfare da lørdagens hovedrace dro i gang - selv om hun også der startet bra.

Var syk - gjorde feil

- Jeg kjørte meg opp fra 21. til 10. plass, men merket etter hvert at kroppen ikke lystrer. Jeg er rett og slett syk, hoster inn i hjelmen og ble tappet for energi. Da kom også feilene. Jeg klarte ikke å konsentrere meg, og mot slutten av løpet krasjet jeg - og ble kastet av sykkelen, forteller hun.

- Du slapp unna alvorlige skader?

- Ja, heldigvis. Slo hodet i asfalten, og hadde litt vondt av det. Men jeg er like hel, sier hun.

Hun var søndag kveld (norsk tid) i møter med leger med tanke på start i søndagens race.

«Stang inn» på ulykkesbanen?

- Vi kom fram til at det var best å ikke kjøre. Ikke først og fremst fordi jeg fikk meg en smell, men fordi jeg er syk. Nå skal jeg komme meg til lege igjen, og forhåpentligvis bli frisk snart.

Neste løp er på Road America - banen der Caroline skadet seg stygt i 2013 - om tre uker.

- Ingenting hadde vært deiligere enn å oppleve «stang inn» enn på Road America. Jeg har litt blandede følelser for den banen, siden det var der jeg ødela skulderen. Samtidig er det en bane som passer meg bra, og til det løpet får jeg også min splitter nye 2017-modell Yahama. Da kanskje vi også kan få en løpshelg uten tekniske problemer på sykkelen.