Nils Lexerød til Kvik Halden

Nils Lexerød gratuleres av FFK-trener Tom Nordlie etter at Sarpsborg 08 slo FFK i fjorårets kvalifisering til Tippeligaen. Arkiv.

Nils Lexerød gratuleres av FFK-trener Tom Nordlie etter at Sarpsborg 08 slo FFK i fjorårets kvalifisering til Tippeligaen. Arkiv. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Nils Lexerød har sagt opp i Sarpsborg 08.

DEL

Han har tatt ny jobb som sportsjef i Kvik Halden.

- Uforløst potensial

- Det skal bli veldig interessant. Jeg har hele tiden sagt at det det er et uforløst potensial i Halden og i Kvik og utgangspunktet etter opprykket er veldig spennende, sier Lexerød til Kvik Haldens hjemmesider.

Lexerød har til nå jobbet som spillerutvikler i Sarpsborg 08 som søndag rykket opp i eliteserien. Han har ingen betenkeligheter mot å "rykke ned" to divisjoner til jobb i Kvik Halden.

- Ferdig med Særp

- Jeg følte meg ferdig med jobben i Sarpsborg, følte jeg var i mål med de oppgavene og målsetningene vi hadde satt oss. Sånn sett var det perfekt å avslutte det med et opprykk.

Lexerød blir Kvik haldens eneste heltidsansatte fra 1. desember. Han understreker at han ikke kun tar jobben, fordi det er moderklubben.

- Min rolle er blant annet å meisle ut de langsiktige linjene i forhold til hvordan Kvik skal utvikle seg sportslig og hvordan haldenfotballen skal kunne ta et steg videre. Jeg hadde aldri tatt jobben om jeg ikke hatt sett mulighetene i Kvik, avslutter Lexerød.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags