Uhellet skjedde under «warm-up» til nattens roadracingløp i New Jersey. Det skal ikke ha vært andre motorsykler involvert, og det spekuleres i om det var en teknisk feil på sykkelen som gjorde at Olsen deiset i asfalten.

- Helt forferdelig

- Jeg har snakket med treneren hennes Jason (Pridmore). Han forteller at det så veldig stygt ut, og at han løp til ulykkesstedet da han så hva som skjedde, forteller Karine Olsen, mamma til Caroline.

Caroline Olsen ble fløyet med luftambulanse til et sykehus i New Jersey.

- Vi har ikke fått snakket med Caroline, for hun er lagt i koma. Som mamma er det helt forferdelig å sitte her i Halden nå, uten mulighet til å gjøre noe som helst. Samtidig er vi glade for kontakten vi har med Jason, og han har - via legene - fått beskjed om at Carolines skader ikke er alvorlige, sier hun.

Roadracingføreren fra Halden har trolig sluppet unna med et kragebensbrudd.

Punktert lunge?

- Alle prøver er tatt. Det er ikke funnet indre blødninger, og CT av hodet var også bra. Jeg ser at VG skriver at hun har punktert en lunge. Det eneste vi vet er at det kan være en skade på den ene lungen, sier Karine Olsen.

 

Mamma Olsen er glad for oppfølgingen datteren får på sykehuset.

- Jason ble med i luftambulansen, og har også sovet på sykehuset i natt. Vi er veldig glade for oppdateringene vi får fra han, og gleder oss veldig til å få snakket med Caroline selv etter hvert, sier hun.

 

PS! Helgens løp i New Jersey var Caroline Olsens andre for Team H35, etter overgangen fra Meen Motorsports.