KNA må avlyse Halden Sprintrally: – Skuffende, men vi kommer tilbake neste år!

AVLYST: Halden Sprintrally, som skulle vært arrangert kommende lørdag, er avlyst.

AVLYST: Halden Sprintrally, som skulle vært arrangert kommende lørdag, er avlyst. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

KNA Halden er glade for all velvilje man har møtt i forbindelse med Halden Sprintrally, men skuffet over at løpet må avlyses grunnet for få påmeldte.

DEL

– Vi hadde en nedre smertegrense på 25 deltakere, men hadde ved påmeldingsfristen ikke mer enn drøyt ti påmeldte. Da hadde vi ikke noe annet valg enn å avlyse. Skuffende, for dette er noe vi har jobbet med i et år.

Har møtt velvilje

Det sier Bjørn Haugeby, leder i KNA Halden.

Halden Sprintrally skulle vært arrangert kommende lørdag (14/9). Arrangementet skulle bestå av fire fartsetapper fra 1) Asak til Håkenby, 2) Rokkesletta til klatreparken, 3) Sønsteby til Rokke avfallsanlegg og 4) på området ved Haldenterminalen.

– Vi har møtt stor velvilje og positivitet hos både veimyndigheter, nødetater, grunneiere og Viking redningstjeneste. Alt var klappet og klart. Vi ønsker å si takk til alle som har bidratt, selv om det endte med en kjedelig avlysning, sier Haugeby.

Prøver igjen i 2020

Det er ikke bare Halden Sprintrally som sliter med lav påmelding.

– Det er tre-fire andre løp som også har blitt avlyst grunnet for få påmeldte, så dette er ikke unikt for Halden. Likevel er det veldig kjedelig, for dette har vi jobbet mye med.

Haugeby og KNA Halden gir likevel ikke opp.

– Målet er at Halden Sprintrally skal arrangeres i 2020. Kanskje blir det i forbindelse med Fredriksten Challenge i mai, kanskje blir det som eget arrangement i september.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.