– Tøffe tider krever helt nødvendige endringer, sier Caroline Olsen.

«Fant aldri følelsen»

Så langt har 2017-sesongen ikke gått etter planen. Alt så bra ut da hun i våres skrev kontrakt med Meen Motorsports - for å kjøre Yahama R6 i Superstock 600.

Nå har byens motordronning brutt med teamet.

– Det har vært en tøff sesong. Vi fikk ikke min nye R6 før fredagen før løpshelga på Road America. Jeg fikk altfor lite tid til testing, og resultatene har også vært altfor varierende. Jeg har slitt med å få den riktige følelsen på sykkelen, sier Olsen.

Solis ble redningen

Og fortsetter:

– Jeg elsker å kjøre motorsykkel, men for å være ærlig: første halvdel av 2017 har ikke vært gøy. Egentlig hadde jeg ikke tenkt til å kjøre de tre siste løpshelgene, men nå har ting endret seg i positiv retning.

Redningen kommer fra Ben Solis sr., som har strukket ut en hjelpende hånd og tilbudt Caroline å få kjøre CBR Superstock 600 for TeamH35.

 

– Det kunne jeg ikke si nei til! Jeg kjørte en identisk sykkel for TeamH35 under CVMA Winter Series, og jeg elsket det. Jeg vet at utstyr og sykler hos Solis sr. er topp, og nå gleder jeg meg igjen til de siste tre løpshelgene.

- Vet hva Caro kan!

I en pressemelding uttaler Ben Solis sr. følgende:

«Jeg har kjent Caroline i noen år, og vi liker henne veldig som fører og person. Nå er det kortsiktige målet å få henne til å ha det gøy på banene igjen. Vi vet alt og potensialet, og bare glade for å kunne hjelpe.»

Benny Solis, sønnen til sjefen og teamets førerstjerne, sier det slik:

«Jeg har kjørt med Caro i flere sesonger, og vet hva hun kan. Nå gleder vi oss til å se henne i Honda-teamet».

Debut i Pittsburgh

Caroline Olsen selv takker sine sponsorer, samt mekaniker Sean Storment, coach Jason Pridmore og ikke minst Solis og hele hans team.

Første løp for nytt team kommer allerede til helga.

Da skal Caroline Olsen kjøre Superstock 600 i Pittsburgh.