Glenn Ståhl om Ørjan: – En trist dag

Glenn Ståhl synes det er trist at Ørjan Christiansen (bak) må gå som trener i Moss.

Glenn Ståhl synes det er trist at Ørjan Christiansen (bak) må gå som trener i Moss. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Glenn Ståhl synes det var trist å lese at Ørjan Christiansen har fått sparken i Moss FK.

DEL

– Jeg føler med Ørjan. Dette er ikke noe jeg ønsker en trenerkollega. Vi har også hjulpet hverandre med å analysere motstandere. For meg er det en trist dag, sier Ståhl.

Og fortsetter:

– Å være fotballtrener er et ensomt yrke, spesielt når det går dårlig. Da snakker gjerne folk om deg i stedet for med deg. Det er en resultatbasert og kynisk bransje, og vi som trenere må støtte hverandre.

Moss FK ligger på 12. plass i 2. divisjon avdeling 4, med fare for å rykke ned. Onsdag kveld kom pressemeldingen som bekrefter at Christiansen, som trente Kvik til opprykk i 2010, er løst fra kontrakten.

– Har Moss gjort rett, eller er det feil å skylde på treneren?

– Det er umulig for meg å svare på, siden jeg ikke kjenner situasjonen i Moss godt nok. Men på generell basis er det jo ofte slik, at man velger å sparke treneren – som for å vise en slags handlingskraft overfor media, supportere og sponsorer. Resultatene styrer, svarer Kvik-treneren.

Ørjan Christiansen uttalte selv i pressemeldingen:

– Jeg er veldig fornøyd og stolt over jobben som ble gjort i fjorårssesongen, og skulle selvsagt sett at vi hadde levert bedre i så langt dette året.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags