Kvisvik er skuffet over Moss

Raymond Kvisvik slo pasninger som bare han kan da Kvik Halden banket ungguttene på Moss 2 hele 7-0.

Raymond Kvisvik slo pasninger som bare han kan da Kvik Halden banket ungguttene på Moss 2 hele 7-0. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Raymond Kvisvik var i praktslag da Kvik lekte seg til 7-0 over stakkars Moss 2. Etterpå var Kvisvik skuffet over mossingene.

DEL

– Skal dette være spillerutvikling? Moss stilte med bare unggutter, la ti mann i forsvar og satset på å begrense tapet. Har de ikke et eget spill?, undret Kvisvik.

– Bli med meg ut?

Kvisvik, som selv spilte for Moss i perioden 1997-98, innser at det unge Moss-laget trolig hadde tapt enda mer med en annen tilnærming til kampen.

Men:

– For å bli bedre, må man våge. Også mot bedre motstandere. I dag hadde Moss muligheten til å matche sine unggutter mot et godt 3. divisjonslag. I stedet ville trenerne begrense nederlaget. Skuffende. Ikke rart Moss gjør seg avhengig av spillere fra Slovenia, Ghana og Nigeria, sa Kvisvik.

Han ble selv fotfulgt, eller rettere sagt forsøkt fotfulgt, i 90 minutter.

– Stakkars gutt. Det var hans oppgave i dag, å passe på meg. Trodde nesten han skulle bli med meg ut da jeg gikk av et kvarter før slutt, smilte Kvisvik.

I lekehumør

For i kjent stil snakker Kvisvik med glimt i øyet. Ute på banen var han stor, og i spann med midtbanekollegene Hoti og Khattab dominerte han totalt.

– Jeg blir aldri lei av å strø pasninger, vet du. Gikk vel bra i dag, selv om jeg missa noen også, sa Kvisvik, som lå bak et titalls målsjanser på Melløs.

Den tidligere Brann- og FFK-spilleren fant luker, flikket, lekte, hælsparket og slo langpasninger som bare han kan. Bare enormt sjansesløseri tidlig i andreomgang, forhindret Kvisvik fra å notere både fem og seks målgivende.

– Akkurat det er ikke veldig viktig. Vi vant 7-0, og skapte hvor mange sjanser. 22 sier du? Ikke dårlig det, og vi spiller jo bedre og bedre også.

Nå venter tabelltoer FFK 2 på Halden stadion kommende mandag.

Les mer i onsdagens Halden Arbeiderblad.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags