Den 15 år gamle haldenseren er inne i en drømmeuke de færreste får oppleve. Et treningsopphold med Machester- lagene United og City.

Trening med Uniteds U18-lag på fredag. Kamp med samme lag mot Aston Villa i Birmingham på lørdag, der Kjetil sto hele kampen i 3-2 seieren. Og trening med alle Uniteds a-lagsstjerner på søndag.

Har imponert

– Opplevelsen har vært helt fantastisk. Her bryr de seg virkelig om at folk skal trives, og alt er tilrettelagt på beste måte, kunne 15-åringen fra Halden fortelle fra England søndag kveld.

Og så bra har Kjetil gjort sine saker at United vil hente ham til klubben.

Nøye vurdering

– Utrolig smigrende at en storklubb viser en slik interesse, men vi skal vurdere dette nøye, sier pappa Cato Haug, som er med til Manchester.

– Vi kommer til å be om å få komme tilbake en hel tradisjonell treningsuke, slik at Kjetil virkelig får føle på livet hva dette fotball-livet går ut på, sier Cato.

– Og så skal vi jo til City i tre dager nå. Og senere i år venter Arsenal og et nytt opphold i Everton der jeg har vært før.

– Men lysten på United har ikke minsket etter å ha fått hilst på Rooney & Co på dagens trening, forteller Kjetil selv.

Etter treningen hadde han en fin prat med den danske keeperen Anders Lindegaard i United, og kanskje får vi en gang i framtiden se HAUG på drakt nr 1 i Manchester United?