Haldensere i Stjernehallen - heiet på Sander og bortelaget

HEIET PÅ NARVIK: Disse haldenserne tok plass på bortetribunen i Stjernehallen, for å heie på haldenser Sander Mjølnerød og hans Narvik. Fv: Bente Olsen, Svein Martin Johansen, Roy Cato Sand, Rino Bjerkeli, Enar Andreassen og Vera Andreassen.

HEIET PÅ NARVIK: Disse haldenserne tok plass på bortetribunen i Stjernehallen, for å heie på haldenser Sander Mjølnerød og hans Narvik. Fv: Bente Olsen, Svein Martin Johansen, Roy Cato Sand, Rino Bjerkeli, Enar Andreassen og Vera Andreassen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Et titalls Comet-supportere var å se på bortetribunen i Stjernehallen under kveldens kvalkamp mellom Stjernen og Narvik - sistnevnte med haldenser Sander Mjølnerød på laget.

DEL

- Vi var 14 personer i Maxi-taxien, pluss at det var en del som kjørte privatbiler, fortalte Vera Andreassen under kampen mellom Stjernen og Narvik.

Heiet på Mjølnerød

- Vi har et veldig godt forhold til Narvik, og samtidig spiller jo haldenser Sander Mjølnerød. Så da var det riktig for oss å stå på bortetribunen, fortsetter Comet-supporteren.

Mjølnerød selv ble veldig glad for støtten fra tribunen, men fikk også litt dårlig samvittighet.

- Det var kjempehyggelig og veldig koselig, men jeg fikk jo litt dårlig samvittighet nå for at jeg ikke visste om det på forhånd, og kunne slått av en prat med de, sa Mjølnerød.

- Ikke skremt av nivået

- Det er veldig hyggelig og det viser jo bare at de fortsatt er glad i sine egne selv om de spiller i andre klubber så det setter jeg utrolig stor pris på, fortsatte en ydmyk haldenser.

Narvik scoret kveldens første mål i Stjernehallen, men etter 60 minutter var det hjemmelaget som kunne gå jublende av isen med 5-2 seier i lomma.

GLAD FOR STØTTE: Sander Mjølnerød satte pris på støtten fra haldenserne på tribunen, selv om kampen endte med tap 2-5.

GLAD FOR STØTTE: Sander Mjølnerød satte pris på støtten fra haldenserne på tribunen, selv om kampen endte med tap 2-5. Foto:

–Jeg ble vel ikke akkurat skremt av nivået, ler Mjølnerød, men vi sliter med å få ut pucken i perioder og det er vel litt der det ligger i dag, samtidig som vi pådrar oss veldig mange dumme utvisninger.

- Hadde vi vært flinkere og mer nøye på egen blå i dag, og ikke tatt så mange dumme utvisninger så tror jeg resultatet hadde sett annerledes ut i dag, fortsetter Mjølnerød.

«Fortsatt opp til oss selv»

Torsdag venter en ny kvalkamp for nordlendingene som da får besøk av Kongsvinger, som i kveld overraskende tapte 0-3 på bortebane for Ringerike.

- Det blir samme oppladning som for denne kampen, det er vel egentlig ingen som forventer at Narvik skal være noe gode i hockey virker det som, så vi går inn med samme innstilling den kampen. Vi skal spille vårt spill og ikke rote bort kampen, holde tempoet og egentlig vise de null respekt, fortsatte Mjølnerød.

Foto:

- Etter kampen i dag, tror du det er en reell sjanse for å rykke opp denne sesongen?

- En sjanse er det absolutt. Nå er det bare opp til oss selv. Jeg tror ikke Stjernen kommer til å tape noe særlig på hjemmebane så dagens kamp var en bonuskamp for vår del, men nå er vi endelig i gang, skuldrene er nede. Vi har tre hjemmekamper i Nordkraft Arena og jeg tror ingen av lagene egentlig vet helt hva de kommer til, sier Mjølnerød.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags