Comet låner ut sarping til Sparta

Mats Weberg lånes ut til Sparta.

Mats Weberg lånes ut til Sparta. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Comets Mats Weberg lånes ut til moderklubben Sparta Sarpsborg. Avtalen gjelder for to uker.

DEL

– Vi fikk en forespørsel fra Sparta, som har skadeproblemer i laget sitt. Vi ønsker i utgangspunktet å hjelpe til, men det er naturlig at vi får en form for kompensasjon, sier Glenn Johansen i Comet til HA.

Blir mer tilgjengelig?

Mats Weberg spilte i GET-ligaen for Sparta helt fram til etter forrige sesong. Da ble han ansatt i klubbens markedsavdeling.

Denne høsten skulle han spille for Comet, når han ikke var opptatt med jobb på Spartas hjemmekamper.

Etter det HA erfarer kan denne kompensasjonen gå ut på at Weberg blir mer tilgjengelig for Comet etter utlåndsperioden enn det som var planlagt.

Det kan også være snakk om at kontrakten hans med Comet kan forlenges så han kan spille i grønt ut sesongen. Kontrakten hans er i utgangspunktet bare fram til jul.

– De neste ukene hadde Mats uansett ikke spilt mange kamper. Vi møter Nidaros og Bergen i to dobbeltkamper, og han hadde bare vært tilgjengelig i en av disse fire kampene uansett, sier Johansen.

Skryter av Comet

Avtalen gjelder i utgangspunktet for to uker.

– Jeg vil gi skryt til Comet som har gitt oss denne muligheten for hjelp. Mats viser også at det er Sparta som går først. Dette er veldig positivt for oss, sier sportssjef i Sparta Jonas Elofsson til SA.

– Vi har blitt enige om 14 dager i første omgang, så får vi se hvordan det har utviklet seg for oss, sier sportssjefen.

Sparta har fått langtidsskader på Andreas Klavestad og Joachim Nermark, og er på spillerjakt i Europa. Per Åge Skrøder har vært nevnt som en mulig forsterkning for sarpingene som i kveld møter Stjernen på borteis.

For første gang på lenge er hjemmelaget Stjernen favoritter. Så spørs det hva Mats Weberg har planer om å gjøre med det.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken