Herman: – Utrolig deilig å være tilbake

Herman Kopperud tilbake på isen for Sparta.

Herman Kopperud tilbake på isen for Sparta. Foto:

Etter et usedvanlig tungt år, var Herman Kopperud endelig tilbake på isen i gårsdagens serieåpning da Sparta banket Stjernen 5-1. Og haldenseren kunne etterpå juble av flere grunner.

DEL

– Det var selvfølgelig veldig deilig å være tilbake på isen. Det har vært en lang skadeperiode for min del, så nå er jeg glad for hvert eneste sekund jeg får på isen, sier Kopperud til HA.

Var usikkert

For ett år siden fikk han trøbbel med ryggen, og tilbakemeldingene fra legene var ikke oppløftende. Lenge var det usikkert om 22-åringen noen gang skulle spille ishockey igjen.

Men en rolig periode etter nyttår hjalp. Da Sparta gikk på is i sommer, var det med en spent haldenser i laget.

– Etter de to første ukene på is var det fortsatt mye frem og tilbake. Men så kom det til et punkt der kroppen begynte å respondere bra på treningen. Og jeg har fått spilt tre treningskamper og kroppen har blitt bedre og bedre for hver dag.

– Det beste nå er at jeg ikke kjenner noe som helst til problemene lenger. Det er nesten ikke til å tro, sier han.

Gleder seg til fortsettelsen

Sparta-trener Sjur Robert Nilsen likte det han så av Kopperud.

– For det første gleder det mitt hjerte at Herman er tilbake å kan spille for oss. Når du ser han tekker skudd på den måten, fryder det meg også, sier Nilsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

At serieåpningen endte med storseier til Sparta (5-1) på borteis mot erkerivalen, gjorde selvfølgelig ikke gleden noe mindre for 22-åringen fra Halden.

– Jeg synes vi gjennomfører en solid kamp. Vi gjør så og si alt rett i første periode og har kontroll gjennom hele kampen.

– Det var utrolig deilig å slå Stjernen i første seriekamp, og nå ser jeg fram mot fortsettelsen, avslutter Herman Kopperud.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags