– Helt utrolig å få en slik gave. Vi har søkt flere steder fordi vi trenger å oppdatere utstyret vårt. At vi skulle få 100.000 kroner nå er en utrolig førjulsgave for hockeyskolen og klubben, sier Niklas Jigarp, primus motor for de yngste i Comet.

Spontan applaus

Karianne Fuglerud Ingerø fra Gjensidigestiftelsen fikk spontan applaus fra instruktører, foreldre og deltakerne på Comets ishockeyskole da hun kunne fortelle den gode nyheten og overrekke den symbolske gavesjekken.

– Dette er et prosjekt som passer perfekt for oss. Det er et lavterskeltilbud som baserer seg på dugnad og frivillighet, og som fører til økt fysisk aktivitet blant unge sier Ingerø.

Gjensidigestiftelsen støtter i år 30 ulike prosjekter i Østfold med til sammen 7,1 millioner kroner.

Over 70 barn har vært innom Comets skøyte- og ishockeyskole «Nier'n» så langt i høst, og etter lørdagens siste isøkt før jul, startes det opp igjen 9. januar.

– Vi håper det kommer mange flere barn innom før sesongen er over. Disse pengene kommer utrolig godt med, til utstyr og tilrettelegging av tilbudet vårt til nybegynnere.

– Comet Bredde har en femårsplan, og disse pengene hjelper oss veldig når vi skal fortsette å utvikle klubbens tilbud for de yngsyte, sier Jigarp før han setter i gang med mandagens økt med de unge og håpefulle iskrigerne.