– Helt sykt, det skal nesten ikke gå an!

Både lagkompiser og tilskuere tok helt fyr etter drømmemålet til Paulius Gintautas.

DEL

- Helt ærlig er dette topp fem av alle scoringer jeg har sett i hockey. Og jeg har jo sett, og spilt, noen matcher gjennom årene. Helt sykt, det skal nesten ikke gå an!

«Superstar!»

Det sa Comet-spiller Adrian Aslaksen i Comet-garderoben etter 6-0 over Hasle/Løren.

Målet han - og alle andre i ishallen - snakket om, var signert Paulius Gintautas. Et kunststykke av en scoring av den 22 år gamle forwarden, som er landslagsspiller for Litauen.

- Jeg har scoret et par lignende mål tidligere. Ett for landslaget, og ett for Comet for et par år siden. Men dette var nok kanskje det fineste, smilte Gintautas selv.

- Han er en «superstar», mente landsmann og rekkekompis Ugnius Cizas.

Ren hockeymagi

Og ja, superstar er dekkende for prestasjonen til Gintautas. Med seks minutter igjen, på 4-0, fikk han pucken dypt inne i egen sone. Gintautas satte fart, fintet bort to-tre Hasle-spillere og kom alene med keeper. Og da ble soloraidet kronet med ren magi. Med kølla mellom bena vispet han pucken opp i nettaket - til 5-0 og et klassemål man sjelden ser i norsk hockey.

- På 0-0 hadde jeg nok avsluttet vanlig, men siden det var 4-0 må man jo showe litt. Derfor kølla mellom bena, smilte Gintautas, som var midtpunktet i Comet-garderoben.

- Pur klasse. Godt å se at gutten har selvtillit, smilte trener Göran Hermansson.

 

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags