Haugesund ble slått igjen – Comet-rekken fortsetter

KAN JUBLE: Comet har virkelig funnet rytmen, og gikk på sin 14. strake seier i kampen mot Haugesund.

KAN JUBLE: Comet har virkelig funnet rytmen, og gikk på sin 14. strake seier i kampen mot Haugesund. Foto:

(Comet-Haugesund 6-2) To scoringer fra Haugesund i siste perioden skapte spenning i kampen, men Comet seilet inn til sin 14. strake seier.

DEL

Etter en overlegen 9-3-seier på lørdag, var det håp om tre nye poeng når Comet og Haugesund møttes til ny dyst i Halden Ishall søndag ettermiddag.

Det startet også på best tenkelig måte for de grønne, da Håkon Vaglen fikk en enkel jobb i overtall og la en retur fra Christopher Usov i nettet bak Miro Hämynen.

Haugesund virket slitne, og hadde problemer med å både skape egne sjanser, men også til tider henge med Comets etablerte spill. Det var derfor lite overraskende at hjemmelagets andre scoring var like rundt hjørnet. Ugnius Cizas hadde en god mulighet tidligere i kampen, men på det andre forsøket satt den. Brukte god tid, finjusterte siktet og satt pucken mellom beina på Hämynen. 2-0.

Slitne Haugesund-bein

I den andre perioden ble det mer og mer synlig at Haugesund hadde svært lite overskudd, og hang mye etter når da Comet kjørte fremover. Det utnyttet Dan Nygård som kranglet inn hjemmelagets tredje scoring, 42 sekunder ut i perioden.

Ugnius Cizas var på ingen måte ferdig med sin poengplukking, og gjorde oppgaven enda vanskeligere for gjestene. Gjorde alt riktig og lekte inn sitt andre mål i kampen. 4-0 ble også stående ut perioden, men i den tredje og siste fikk endelig gjestene noe å juble for.

Først var det poengkongen, Philip Åman, som fikk sin første scoring for helga og ga en litt gnist i håpet om poeng. Det håpet ble heller ikke mindre da Juuso Rämö la på til 4-2, og gjorde nok en og annen Comet-tilhenger på tribunen litt nervøs.

De nervene sørget derimot Christopher Usov for å roe betraktelig ned, for med ti minutter igjen av kampen banket svensken inn sitt første. Joacim Sundelius ville heller ikke være noe dårligere, og la all tvil til side da han satt den inn i undertall.

Kampen:

Comet - Haugesund 6-2 (2-0, 2-0, 2-2)

Halden Ishall

Tilskuere: 912

Utvisninger: Comet 4x2min, Haugesund 3x2min

Mål:

1-0 (02:44) H. Vaglen (Usov, Kopperud)

2-0 (18:51) U. Cizas (Gintautas, Bjørsland)

3-0 (20:42) D. Nygård (Sundelius, Usov)

4-0 (29:46) U. Cizas (Gintautas, Svensson)

4-1 (43:53) P. Åman (Lund)

4-2 (46:49) J. Rämö (Kascak, Lund)

5-2 (49:43) C. Usov (Nygård)

6-2 (52:53) J. Sundelius

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags