Geir-Arne fullførte igjen - til tross for mye trøbbel

Geir-Arne Karrestad syklet Trondheim-Oslo, og det ble et slit.

Geir-Arne Karrestad syklet Trondheim-Oslo, og det ble et slit. Foto:

Geir-Arne Karrestad og hans team fikk trøbbel allerede på vei til start, men til slutt fullførte Comet-spilleren de 55 milene fra Trondheim til Oslo, og sikret gode inntekter til Hockey mot Kreft.

DEL

- Det var et fryktelig slit, og enda verre enn i fjor. Men jeg fullførte, og det er jeg ganske stolt av nå etter alt som skjedde, sier Karrestad.

Comets veteranback skulle for andre år på rad delta i sykkelrittet Trondheim-Oslo, for å samle inn mest mulig penger til Hockey mot Kreft.

Tobias Skaarberg var også med blant syklistene, og sammen med følgebobilhjelperne broder Per Egil og lagkompis Fredrik Olsson gikk turen nordover.

Bobilen stoppet

Allerede ved Nebbenes startet problemene.

- Vifteremma på bobilen røk, og der sto vi. Det var rimelig kaos, men heldigvis fikk vi hjelp av Falken, der en hyggelig kar gikk med på å taue oss hjem til Halden. Vi fikk det til redusert pris da vi forklarte hva vi skulle, forteller Geir-Arne.

På vei hjem ringte han Svein Ove Sandberg og Sørby Utleie, som stilte opp og sponset utleie av en ny og flott bobil.

- Han reddet hele turen og prosjektet. Så vi kom oss til slutt til Trondheim, og var klare for start, sier Karrestad som hadde kun seks mil på sykkelen før det 55 mil lange rittet.

Måtte sykle alene

Geir-Arne fikk trøbbel med pedalen og sykkelskoen, og havnet kjapt litt bak resten av HMK-gutta. Sammen med en annen slet han seg mot Dombås.

- Etter noen timer måtte han bryte på grunn av et vondt kne, og jeg måtte sykle alene de siste 40 milene. Jeg merket stor forskjell fra i fjor, da jeg syklet i en større gruppe.

- Det var kramper, knær ut av ledd og fryktelig mye smerter. Det verste jeg har vært med på noen gang. Men jeg kan jo takke meg selv også da, når jeg ikke forbereder meg bedre til noe slikt, sier Geir-Arne som tidlig søndag morgen endelig kunne sykle over målstreken.

33 timer etter at han startet i Trondheim.

- Jeg er utrolig glad for å ha fullført. Det er så mange grunner til å bryte underveis, men motivasjonen med folk som gir penger er den største motivasjonen for å fortsette, sier Geir-Arne Karrestad.

Bra med penger

Hvor mye penger som kom inn totalt, har han ikke oversikt over ennå, men det klikket inn bidrag jevnt og trutt gjennom hele helgen. I tillegg er sykkelen Geir-Arne brukte, auksjonert bort for 6.000 kroner.

Det er også startet et spleiseprosjekt på Facebook, så Karrestad skal få hjelp med utgiftene med redningsbilen.

Tobias Skaarberg fullførte også rittet, han kom i mål en del timer før Karrestad.

- Er du klar igjen neste år?

- Akkurat nå klarer jeg ikke å tenke på det en gang. Du skal aldri si aldri, men kroppen min er jo ikke laget for sykling. Sånn er det bare, avslutter Geir-Arne Karrestad.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags