Comet søker etter sportssjef i full stilling: – Ønsker å ta klubben enda et steg videre

JAKTER SPORTSSJEF: Mads Kjernsholen, leder i Comet Bredde, skal ansette ny sportssjef i full stilling.

JAKTER SPORTSSJEF: Mads Kjernsholen, leder i Comet Bredde, skal ansette ny sportssjef i full stilling. Foto:

Comet Halden Bredde søker etter sportssjef. I 100 prosent stilling. Søknadsfristen er i juni.

DEL

– Vi ønsker å ta klubben enda et steg videre, sier Mads Kjernsholen, leder i Comet Bredde.

Omorganisering

Økonomisk vil ikke ansettelsen av en ny sportssjef medføre økte kostnader. Oona Peltonen, som i dag er ansatt som trenerkoordinator i Comet Bredde, har fått ny jobb og flytter hjem til Finland.

– I den forbindelse ønsket vi å omorganisere oss litt. Med en sportssjef i full stilling får vi muligheten til å gjøre grep der klubben trenger det aller mest - for å ruste oss bedre inn mot framtida, sier Kjernsholen.

Comet Bredde og Comet Elite har nylig undertegnet en ny samarbeidsavtale, og sammen håper man å skape et hockeytilbud for alle i Halden. Per i dag er Comet en klubb i stor vekst, med Norges beste skøyte- og hockeyskole - og stor rekruttering til de yngste lagene.

Problemet er at altfor mange faller fra - slutter eller bytter klubb - i 13-16 års alder.

Ser etter erfaring

– At de aller beste søker seg bort, må vi kanskje akseptere. Samtidig er det kritisk for oss når frafallet blir så stort at vi ikke klarer å stille lag i U18 og U20. Skal vi komme videre, og da tenker jeg også på A-lagets framtid, ønsker vi å styrke oss her, sier Kjernsholen.

– Hva ser dere etter i en ny sportssjef?

– Erfaring. Vi ønsker oss en person som har jobbet med dette tidligere. Ikke nødvendigvis i en toppklubb, men som er godt kjent med ishockey og som har tanker for hvordan vi kan tilrettelegge vår klubb og vår tilbud enda bedre. Ideer, tanker og gjennomføringskraft rundt hvordan vi kan holde på spillere opp i tenårene, vil neppe telle negativt, svarer Kjernsholen.

Stillingen skal besettes 1. august, og søknadsfrist er ut juni. I stillingsannonsen heter det blant annet at «sportssjefen har det øverste ansvaret for all sportslig virksomhet i klubben fra hockeyskolen til ungdomsnivå. Sportssjefen er nærmeste leder for trenere på de ulike alderstrinn.»

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags