HTH frarøvet poeng i Elverum

TAPTE: HTH tapte kampen mot Elverum i siste sekund.

TAPTE: HTH tapte kampen mot Elverum i siste sekund. Foto:

(Elverum – HTH 28 – 27) HTH var veldig nærme fra å stjele med seg poeng fra Terningen arena, men flere kontroversielle dommeravgjørelser i sluttminuttene ødela håpet.

DEL

HTH hadde fortjent poeng i en festkledd Terningen arena, og var lenge i ledelsen, men da Elverum fikk flere billige straffekast og HTH flere billige utvisninger, ble overmakta for stor for haldenserne.

Stranden herjet

Etter en jevn start på kampen, hvor ingen av lagene klarte å tilrive seg et initiativ, var det HTH som tok over føringen i kampen.

Kristian Stranden har tydeligvis lagt ryggskaden bak seg, og var meget god før pause. Hele seks mål ble det på siddisen før hvilen. I forsvar hadde Haldens egen Kristoffer Henriksen og Rasmus Mølgaard full kontroll på VM-uttatte Fredriksen, og det så lenge ut som om HTH skulle få revansje for cupfinale-tapet.

Etter drøye halvspilt omgang var haldenserne oppe i en firemåls ledelse, og hadde mulighet til å øke ytterligere. Men grunnet unøyaktighet i avgjørende situasjoner og noen horrible dommeravgjørelser ble hjemmelaget invitert inn i kampen igjen.

Elverum knappet gradvis innpå og til pause var lagene like langt, 13–13.

MISFORNØYD MED DOMMERNE: Simen Holm og HTH-spillerne flokket seg rundt dommerne etter kampen.

MISFORNØYD MED DOMMERNE: Simen Holm og HTH-spillerne flokket seg rundt dommerne etter kampen. Foto:

HTH gikk i føringen

Etter pause klarte HTH igjen å overta føringen i kampen. Thomas Solstad var treffsikker fra linja, mens Sander Thorbjørnsen trosset smertene og bidro i målprotokollen. Etter 10 minutter var HTH igjen foran med fire mål, men igjen slapp de Elverum inn i kampen.

Ved hjelp av en nesten fullsatt Terningen arena, og en dobbel utvisning på Solstad og Mølgaard, kom hjemmelaget helt opp i ryggen på HTH.

Halvveis i omgangen var langene like langt, 22 – 22.

Kampen sto og vippet, med HTH som det førende laget. Gjestene var lenge ett mål foran, men klarte aldri å skaffe seg den nødvendige luka.

Kampen bølget fram og tilbake og det var umulig å spå hvor poengene ville havne. Men en teknisk feil i siste angrep fra HTH ga Elverum muligheten til å stikke av med poengene, og etter å ha blitt tildelt en billig straffe som ble satt sikkert i mål, kunne hjemmelaget strekke hendene i været for to viktige poeng.

KAMPFAKTA:

Elverum–HTH 28–27 (13–13)

Terningen arena

HTHs lag: Rasmus Bech, Trym Bilov Olsen (3), Hans Fredrik Cordt-Hansen, Sander Thorbjørnsen (2), Truls Grøtta, Gabriel Setterblom (1), Kristoffer Henriksen (2), Trym Bilov-Olsen, Kristian Stranden (7), Sander Linderud, Anders Westli, Mounir Chehri, William Nilsen Nygaard (3), Bartosz Biniewski, Thomas Solstad (9), Rasmus Mølgaard.

Dommere: Eskil Ahn Bratseth og Leif André Sundet

Utvisninger: Elverum 3 x 2 min, HTH 6 x 2 min.

Tilskuere: 2270

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags