Håper på politikerne

En imponert Per Nordlie, leder i Halden Idrettsråd (til høyre), håper planene med storhall i Halden vil videreføres når kommunens budsjett for neste år skal legges. Her sammen med styreleder Kjell Roger Strøm Olsen  i Rakkestadhallene AS.

En imponert Per Nordlie, leder i Halden Idrettsråd (til høyre), håper planene med storhall i Halden vil videreføres når kommunens budsjett for neste år skal legges. Her sammen med styreleder Kjell Roger Strøm Olsen i Rakkestadhallene AS. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Per Nordlie, leder i Halden Idrettsråd, håper også at Halden kan få sin storhall innen rimelig tid.

DEL
Etter at det ble bevilget 8 millioner kroner til formålet på årets kommunebudsjett, ble det tidligere i år engasjert konsulent for å jobbe med planene for en kommunal storhall i Halden. Idretten har vært med i prosessen, og har også meldt inn sine interesser.
Per Nordlie håper dette arbeidet vil fortsette kommende år.
- Det er jo snart tid for neste års budsjettbehandling, og jeg håper og tror Halden kommune nå ser viktigheten av å komme et skritt videre med en hall her i Halden. Det er et skrikende behov for hallkapasitet i den lokale idretten, sier han.
Idrettsrådslederen påpeker at når de i Rakkestad klarer å realisere en storhall, med 7.500 innbyggere, og med 2.000 medlemmer i de fire idrettslagene, så må det også la seg gjøre i Halden.
- Halden er jo nesten fire ganger så stor som Rakkestad. Og idretten har nesten 9.000 medlemmer. En by på denne størrelsen, og med en så omfattende idrettsbevegelse, burde nå snart få en storhall, mener Per Nordlie.
Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags