- Jeg er takknemlig for muligheten jeg har fått i Vipers, sier Wang Skaug.

Ett år før tiden

Haldenseren valgte Vipers etter konkursen i HK Halden. Den venstrehendte høyrekanten trives bra i Kristiansand, men har slitt med å få spilletid i konkurranse med Malin Aune.

Wang Skaug hadde opprinnelig kontrakt også for 2018/19, men onsdag sendte Vipers ut en pressemelding med bekreftelse om at Wang Skaug gir seg etter årets sesong.

«Vipers Kristiansand ønsker å informere om at Pernille Wang Skaug, etter eget ønske, har valgt å avslutte sin 2-års kontrakt 31. mai 2018 - ett år før tiden. Grunnen til dette er at Pernille ønsker å ha mer fokus på jobb og utdanning, samt å være nærmere kjæreste og familie», skriver klubben i pressemeldingen.

Vil nærmere familien

Pernille utdyper selv:

- Vipers er en fantastisk klubb, og jeg ønsker lykke til i de spennende årene framover - både med ny trener (Ole Gustav Gjekstad) og nye spillere. Nå ser jeg fram til å fullføre sesongen sammen med resten av laget.

For fortsatt gjenstår det mye håndballmoro for Pernille og Vipers. Haldenseren er allerede cupmester, og Vipers kjemper både om seriegull og seier i Europacupen (møter Viborg i semifinalen). I tillegg venter snart også sluttspillet for de åtte beste i serien.

- Blir det mer håndball?

- Jeg er litt usikker akkurat nå. Først skal jeg få på plass jobb, og fullføre sesongen med Vipers, svarer Wang Skaug på spørsmål fra HA onsdag ettermiddag.