Jubel og fortvilelse i skolecupen

Hjortsbergs seirende lag i turneringen fredag.

Hjortsbergs seirende lag i turneringen fredag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Stemningsnivået varierte fra hinsides glede til bunnløs fortvilelse da HTH arrangerte skolecup i håndball i Hjortsberghallen.

DEL

For det er liten tvil om at vinnerviljen hos byens 12- og 13-åringer er stor, uansett hvilken idrett de bedriver.

Til slutt var det Hjortsberg 3 som gikk seirende ut av turneringen, etter finaleseier mot Gimle 3. Jubelen sto i taket for laget som spilte på hjemmebane i egen gymsal, mens Gimle-gutta gikk helt i kjelleren.

Et Gimle-lag som gikk noe tomme etter et durabelig lokaloppgjør mot Gimle 2 i semifinalen.

Hjortsberg 3 på sin side vant en spennende semifinale mot Berg.

Totalt 11 lag deltok på fredag, da 6. og 7. klassingene konkurrerte. Torsdag var det 4. og 5. klassingene, og også her var det et Hjortsberg-lag som vant.

– Dette er en flott rekrutteringsarena for guttehåndball i Halden. Hvis bare en spiller fra hver skole begynner på håndball, er det et fint løft, sier Mads Fredriksen i HTH.

– Dessuten vil jeg tro at det er et fint avbrekk i en hektisk skolehverdag for elevene. Det virker i hvert fall som de koser seg, sier HTH-trener Jonas Wille.

Under premieutdelingene ble det kåret turneringenes beste spiller, og her fikk Erik Kvisler Johansen (torsdag) og Samuel Atayo (fredag) flotte pokaler av selveste Victor Skillhammar.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags