Martine (26) spilte sin siste håndballkamp: – Vemodig, men riktig

EN TID FOR ALT: Martine Moen har opplevd mye som håndballspiller. Nå vil hun bruke mer tid med sønnen Mikkel.

EN TID FOR ALT: Martine Moen har opplevd mye som håndballspiller. Nå vil hun bruke mer tid med sønnen Mikkel. Foto:

Martine Moen (26), tidligere toppscorer i Halden, spilte fredag kveld sin siste håndballkamp på toppnivå.

DEL

– Det er klart det er trist og vemodig, for håndballen har vært en stor del av livet mitt, sa Martine til HA etter at Fredrikstad fredag tapte for Tertnes – og røk ut av sluttspillet.

Vrient å kombinere

Kampen ble Martine Moens siste på elitenivå.

– Jentene i Fredrikstad har vært fantastiske, så man vil jo savne det sosiale.

26-åringen, som var både toppscorer, nøkkelspiller og publikumsyndling i HK Haldens tid i eliteserien, ønsker å bruke mer tid sammen med sønnen Mikkel og samboer Thomas.

– Det blir litt vanskelig å kombinere bosted i Halden, jobb i Sarpsborg og håndball i Fredrikstad med et lite barn hjemme, sier Moen.

Høydepunkter

Og innrømmer:

– Så har jeg vel kommet til det punktet at jeg er litt mettet også. Føler ikke det er helt verdt å ofre så mye tid lenger. Det krever jo enormt mye.

AVSKJED I TÅRER: Julie Ganzel, Sofie Fynbo, Mina Authen,Martine Moen og Julie Bang er noen av de mange som forsvant fra Halden-idretten i 2016.

AVSKJED I TÅRER: Julie Ganzel, Sofie Fynbo, Mina Authen,Martine Moen og Julie Bang er noen av de mange som forsvant fra Halden-idretten i 2016.

På spørsmål om karrierens høydepunkt, svarer sarpejenta:

– Jeg har uendelig mange gode minner å se tilbake på. Men husker jo ekstra godt opprykket med Halden og cupfinalen i spektrum. Også en stor drøm å få spille i Danmark og ikke minst reise hjem med et gull fra cupen der også.

HØYDEPUNKT: Cupfinalen med HK Halden, mot Larvik i Oslo Spektrum i 2014, er et av Martines største minner fra karrieren.

HØYDEPUNKT: Cupfinalen med HK Halden, mot Larvik i Oslo Spektrum i 2014, er et av Martines største minner fra karrieren. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags