Malene (27) bytter klubb: – Godt å være tilbake!

TILBAKE: Malene Staal er tilbake i den tyske Bundesliga-klubben Oldenburg, etter et trøblete opphold hos konkurrenten Buxtehuder SV.

TILBAKE: Malene Staal er tilbake i den tyske Bundesliga-klubben Oldenburg, etter et trøblete opphold hos konkurrenten Buxtehuder SV. Foto:

Oppholdet i Buxtehude ble ikke som hun håpet. Nå er Malene Staal (27) tilbake i gamleklubben Oldenburg.

DEL

– Det ble ikke helt som forventet i Buxtehude, nei, sier Malene Staal til HA.

«Snakket ikke med meg»

Den energiske bakspilleren fra Halden søkte lykken i Bundesliga da moderklubben gikk konkurs i 2017. Hun landet i Oldenburg, var med på å vinne den tyske cupen og ble hentet av toppklubben Buxtehude etter én sesong.

– Selv om det (Buxtehude) ikke er så langt unna Oldenburg her i Nord-Tyskland, er det en helt annen kultur der. De pratet nesten ikke med meg, og det var i det hele tatt veldig spesielt i den klubben. Har aldri opplevd lignende, sier haldenseren.

Staal mistrivdes, og var glad da partene ble enige om at hun kan spille resten av sesongen for gamleklubben Oldenburg, som ligger på 9. plass i Bundesliga. Buxtehude ligger på 5. plass.

– Godt å være tilbake

– Det er godt å være tilbake. Det virker også som alle i Oldenburg er glade for å ha meg tilbake, og det setter jeg pris på. Jeg fikk en god mottakelse på første trening i går (mandag), og også fått mange fine meldinger fra noen VFL Oldenburg-fans. Så nå blir det en lettere hverdag ut sesongen, sier hun.

27-åringen har skrevet kontrakt med Oldenburg for resten av sesongen.

– Jeg vet ikke hva som skjer neste sesong, men er åpen for å bli her.

Malene Staal spiller sin første kamp for Oldenburg kommende søndag. Da er det hjemmekamp mot bunnlaget Halle-Neustadt.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags