Showcup med Comet, HTH, TTIF og Paradise Hotel: - Vi skal fylle ishallen!

VIL FYLLE ISHALLEN: Tom Eirik Haug-Fjellstad (nummer to fra venstre) innbyr til uhøytidelig idrettsshow i Halden ishall 2. juni. Med på moroa blir blant andre Jan Thomas Lauritzen/HTH, Kjetil Andreassen/TTIF og Glenn Johansen/Comet.

VIL FYLLE ISHALLEN: Tom Eirik Haug-Fjellstad (nummer to fra venstre) innbyr til uhøytidelig idrettsshow i Halden ishall 2. juni. Med på moroa blir blant andre Jan Thomas Lauritzen/HTH, Kjetil Andreassen/TTIF og Glenn Johansen/Comet. Foto:

Comets A-lagsspillere mot deltakerne fra Paradise Hotel. I håndball. Alle iført strømbånd... Det blir en av godbitene når Tom Eirik Haug-Fjellstad inviterer til show i Halden ishall lørdag 2. juni.

DEL

- Vi skal fylle ishallen! Intet mindre. Jeg er ikke bekymret for å gå så høyt ut, for jeg er sikker på at dette treffer blink spesielt hos ungdom, sier Haug-Fjellstad.

Brenner for idretten

Han er trener for TTIF Håndball J02-03. Og har et hjerte som brenner for både eget lag, TTIF som klubb og lokal idrett generelt. I fjor var han initiativtaker da TTIF J13 fylte Tistedalshallen, som et støttetiltak for utvidelse og utbygging av idrettshallen.

- Jeg er opptatt av idrett. Både på toppnivå og barneidrett. Det er mange barn og unge som ikke har noe å gjøre på kvelder og i helger, og da er det viktig at vi som driver med idrett viser fram mangfoldet og hvilke muligheter alle har til å drive med idrett og aktivitet, sier Haug-Fjellstad, og fastslår:

- Det vi fikk til i Tistedalshallen i fjor var stort. Dette blir brutalt!

- Kun ishallen stor nok

Han sikter selvsagt til showet han skal arrangere i Halden ishall lørdag 2. juni.

Igjen startet det med et prosjekt rundt jentelaget i TTIF Håndball. Laget skal spille cup i Spania til sommeren, og i den forbindelse samles det inn penger. Jentene har jobbet dugnad, og Haug-Fjellstad så for seg en morsom minicup i Tistedalshallen - for å skaffe penger til reisekassa.

- Jeg skjønte kjapt at dette kunne bli større, og leide i stedet Halden ishall. Ambisiøst? Ja, jeg vet, men jeg har virkelig tro på at dette vil fenge mange, sier han.

Datoen er altså lørdag 2. juni, og de som samles til håndballturnering er Comet A-lag, Halden Topphåndball A-lag, TTIF Fotball A-lag, det nevnte TTIF-jentelaget. Og: Paradise Hotel!

Strømbånd og Paradise Hotel

- Alt med Paradise Hotel er kontraktsskrevet og klart. De kommer med et eget lag, og stiller selvsagt også opp på bilder og autografer for dem som har inngangsbillett. På kvelden er det også konsert med Staysman på Kongens brygge. Kanskje kommer han innom ishallen også.

KOMMER: Karoline Antonsen fra Paradise Hotel kommer til Halden ishall 2. juni.

KOMMER: Karoline Antonsen fra Paradise Hotel kommer til Halden ishall 2. juni. Foto:

Billetten til showturneringen 2. juni vil koste 110 kroner. Og dette blir alt annet enn en vanlig håndballturnering. For i beste «Golden Goal"-stil skal deltakerne utstyres med strømbånd.

- Vi kommer til å ha auksjon på strømbåndene, smiler Haug-Fjellstad.

DU kan styre fjernkontrollen

Sagt på en annen måte: Nå har DU mulighet til å gi strømstøt til Jan Thomas Lauritzen i skuddøyeblikket, skape litt smerte hos Jonas Heli Hansen eller drive Rasmus Bech til vanvidd.

- Vi ønsker at også næringslivet blir med på auksjonen, sier han.

- I tillegg kan vi love både lys- og lydshow, DJ, speaker Øivind Strøm og noen fete underholdningsinnslag, blant andre fra russelåt-artist Hayabuza

Haug-Fjellstad forteller at TTIF-jentenes Spania-tur allerede stort sett er i boks økonomisk, og at inntekter fra arrangementet også vil tilfalle HTH, Comet og TTIF Fotball.

- Vi lager en fordelingsnøkkel. Jeg har virkelig tro på at klubbene vil kunne sitte igjen med en del penger. Både fra parkering, kiosk, strømbånd-auksjon og inngangsbilletter.

Ny publikumsrekord?

Sier Haug-Fjellstad, og gjentar:

- Målet er å fylle ishallen! Over 2.000 tilskuere!

- Hva om dette mislykkes? Økonomisk risiko?

- Nei. Selv om det ikke kommer en eneste sjel, vil vi ikke tape ei krone. Vi har allerede på plass gode sponsoravtaler, og har blitt møtt med masse velvilje, svarer han.

Trenerne: - Dette blir gøy!

Mandag ettermiddag presenterte han opplegget for HA, og hadde med seg Jan Thomas Lauritzen (HTH), Glenn Johansen (Comet) og Kjetil Andreassen (TTIF).

- Man kan jo mene mye om at deltakerne for Paradise Hotel er forbilder for unge mennesker, men at de vil trekke folk er helt garantert. Dette skal bli gøy! sier de.

- Gøy? Har dere glemt at dere skal spille med strømbånd?

- Haha. Det er sikkert noen som gleder seg til å gi strømstøt til noen av spillerne mine, ler TTIF-trener Kjetil Andreassen.

Billettsalg til uka

Billetter til arrangementet blir lagt ut onsdag 9. mai, på HTHs nye app.

- Vi kommer til å informere kontinuerlig i sosiale medier, plakater på skolene og ved å dele ut «flyers», sier Haug-Fjellstad.

Det legges opp til et tre timers show, fra klokka 15.00 til 18.00 lørdag 2/6.

Disse deltakerne utgjør Team Paradise Hotel:

Simon Øien, Joakim F. Karlsen, Karoline Antonsen, Kristian Jarland, Ina Beate Kilnes, Thea Enoksen, Magne Robberstad, Glenn Henriksen, Leo Faa Hviding.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags