Wille «årets trener» i Sverige: – Også vi trenere synes sånt er hyggelig!

ÅRETS TRENER: Jonas Wille fra Halden er kåret til årets trener i svensk håndball. Her sammen med Skövde-spillerne Christopher Hedberg (tv) og Matias Helt Jepsen - som begge ble tatt ut på årets lag.

ÅRETS TRENER: Jonas Wille fra Halden er kåret til årets trener i svensk håndball. Her sammen med Skövde-spillerne Christopher Hedberg (tv) og Matias Helt Jepsen - som begge ble tatt ut på årets lag. Foto:

Jonas Wille (43) fikk tirsdag kveld det synlige beviset på at han er kåret til årets trener i svensk håndball.

DEL

Utdelingen skjedde etter SM-semifinalen mellom Sävehof (som slo nettopp Skövde i semifinalen) og Allingsås – en match som sistnevnte vant 22–16.

«Klart det betyr mye»

– Veldig hyggelig, sier Wille til HA.

Og fortsetter:

– Vi kan jo late som slikt ikke betyr noe, men også vi trenere synes det er hyggelig med en slik anerkjennelse. Det er klart det betyr mye. Det som gjør det ekstra fint er at dette er stemt fram av trenerkolleger i svensk håndball.

Jonas Wille ledet Skövde til bronse i serien og semifinale i SM-sluttspillet. Han nyter stor respekt både i spillergruppa og generelt i den håndballgale byen. En by som etter noen tunge år, har fått et stort oppsving denne sesongen – både sportslig og med tanke på publikumsinteresse.

HTH: – For en bragd!

– Vi er nok laget med størst framgang i svensk håndball denne sesongen. Sånn sett er dette like mye lagets pris som min, sier Wille.

I tillegg til Wille som årets trener, fikk Skövde også med playmaker Matias Helt Jepsen og høyrekant Christopher Hedberg på årets «all star team» i svensk herrehåndball.

I en lang rekke av gratulanter tirsdag kveld, skriver blant annet Willes tidligere klubb Halden Topphåndball dette på Facebook: «Vi i Halden Topphåndball sender våre gratulasjoner til vår tidligere topptrener Jonas Wille. For en bragd!»

Jonas Wille har fortsatt to år igjen av kontrakten med IFK Skövde.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags