Nå har Eivind fått med seg eget band

Eivind Berg håper på stinn brakke og stor stemning på Bryggerhuset i kveld. Alle billettinntekter går uavkortet til Halden Topphåndball.

Eivind Berg håper på stinn brakke og stor stemning på Bryggerhuset i kveld. Alle billettinntekter går uavkortet til Halden Topphåndball.

Artikkelen er over 2 år gammel

HTHs strekspiller Eivind Berg har spilt, sunget og underholdt på Bryggerhuset tre år på rad. I kveld får han til og med sitt eget band.

DEL

Det er fjerde gangen Halden Topphåndball inviterer til håndballkveld på Bryggerhuset.

Og "som vanlig" står den trofaste strekspilleren Eivind Berg på scenen. Han kan mer enn å håndtere håndballen, og viste senest sine musikalske ferdigheter sammen med Salmon Smokers på Siste Reis.

– Nå har vi til og med fikset eget band til Eivind, så dette må jo bli bra, sier HTH-leder Hanne Følstad.

Med seg i bandet har Berg følgende musikere:

Benjamin Rø Haavelsrud (gitar), Alfred Rø Haavelsrud (trommer) og Jørgen Nilsen.

– Vi trenger hver krone

Den første gangen håndballkvelden ble arrangert, var på nyåret 2015. Den gang var det en del av en økonomisk redningspakke for HTH, som slet med likviditeten i debutsesongen i eliteserien.

2,5 år etter er økonomien solid nok i HTH, men Følstad er klar på at en slik kveld er viktig på flere måter.

– Vi må hele tiden jobbe knallhardt for å få endene til å møtes. Heldigvis har vi trofaste sponsorer som bidrar, men vi har plass til flere.

– Pengene vi tjener på en kveld som denne kommer utvilsomt godt med. Men like viktig er det å ha en sosial og veldig hyggelig kveld der spillere og publikum møtes, sier Følstad.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags