HTH-keeper stengte buret i dansk cupfinale

GOD: HTH-klare Bertram Obling sto som en levende vegg i den danske cupfinalen søndag.

GOD: HTH-klare Bertram Obling sto som en levende vegg i den danske cupfinalen søndag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Betrram Obling (23), som neste sesong spiller for Halden, sto som en vegg i den danske cupfinalen.

DEL

23 år gamle Obling og hans lagkamerater i Skanderborg måtte til slutt bokføre tap 27-28 for Aalborg søndag, men cupfinalen vil også huskes for reservekeeper Oblings inntreden midtveis i første omgang.

– Det var en «vilt fed» kamp, og jeg er superfornøyd med egen prestasjon. Dessverre holdt det ikke til sier, sier Rasmus Bech-erstatter Obling til HA.

Obling kom inn i Skanderborg-buret midtveis i første omgang. Da ledet Aalborg med fire mål. Etter et ellevilt kvarter, der Obling tok alt, gikk Skanderborg til pause med tomålsledelse 16-14.

– Jeg hadde 17-18 redninger, og sto med en redningsprosent på 66 det siste kvarteret av første omgang. Det meste gikk min vei da, smiler Obling.

Som HA tidligere har skrevet, spiller Obling for Halden Topphåndball kommende sesong. Han skal erstatte Drammen-klare Rasmus Bech, som med glimt i øyet har uttalt at «HTHs nye keeper er nesten like god som meg».

– Det er herlig med en fin avslutning i Skanderborg før jeg flytter til Halden. Det er også fint å kunne gi noe tilbake til klubben her etter så mange år, sier Obling.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags