HTH-Holm: – Svært nær to nye forsterkninger

FORSTERKNINGER: – Vi er svært nær avtaler med to nye bakspillere, sier HTHs daglige leder Simen Holm.

FORSTERKNINGER: – Vi er svært nær avtaler med to nye bakspillere, sier HTHs daglige leder Simen Holm. Foto:

Det skal bare være formaliteter som gjenstår før Halden Topphåndball kan signere to nye bakspillere.

DEL

– Vi mangler bare underskrift og noen formelle detaljer, sier daglig leder Simen Holm.

To bakspillere

Han vil ikke røpe navn, men det dreier seg om to bakspillere. En høyrehendt venstreback/midtspiller som nå spiller i Danmark og en venstrehendt høyreback som spiller i Norge.

– Venstrebacken fra Danmark er en allrounder, som kan bekle alle tre bakspillerposisjoner. Gjennombruddssterk, som også har et bra skudd. Høyrebacken er en typisk skytter. En ung og uferdig spiller, men med stort potensial. Vi håper å få på plass begge i løpet av kort tid, sier Holm.

I tillegg jobber Halden med å få på plass ytterligere en bakspiller, som også kan stå treer i forsvar.

Unggutter med videre

– Vi er også muntlig enige med ungguttene Mounir (Chehri) og August (Storbugt Olsen). At vi fikk på plass keeper (Bertram Obling) var viktig, sier Holm, som forteller at HTH også håper å skrive nye kontrakter med keeper Dragan Kondic og kantspiller Bartosz Biniewski.

I tillegg jobbes det for å få med Kristoffer Henriksen videre. Fra tidligere har Rasmus Mølgaard, Hans Fredrik Cordt-Hansen, William Nilsen-Nygaard og Trym Bilov-Olsen signert nye kontrakter, mens det er bekreftet at Rasmus Bech (Drammen), Kristian Stranden (Skövde), Gabriel Setterblom (Kolstad), Truls Erik Grøtta (TTIF) og Sander Thorbjørnsen (legger opp) forlater HTH etter sesongen.

HTH spiller kamp i kveld, mot Fyllingen. Kampstart i Remmenhallen er klokka 18.00.

– Vi har noe smårusk og skader, men håper alle kan spille. De tre siste kampene blir som kjent helt avgjørende for om vi klarer å ta oss til sluttspillet, sier Holm.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags