Gå til sidens hovedinnhold

Cupbragd av HTH!

Artikkelen er over 6 år gammel

Elverum vant i Champions League, men i Halden var det stopp!

HTH vant sensasjonelt 26-23 (14-11) over Elverum!

Bech fantastisk!

Elverum kom til Halden fra ettmålstap for Arendal, men før det hadde laget vunnet sin åpningkamp i Champions League – og det på bortebane i Sveits.

Halden Topphåndball leverte en strålende førsteomgang, og ledet 14-11.

Rasmus Bech var fantastisk mellom stengene, og reddet skudd fra distanse, kant og strek – i tillegg til en herlig strafferedning fra Elverums kanskje største stjerne André Lindboe.

Bare økte

Forsvaret foran dansken var også bunnsolid. HTH var dyktige på å drepe Elverums gode kontringer, og i etablert forsvar sto HTH stort sett bunnsolid og bra.

Offensivt imponerte HTH med variert og godt angrepsspill. Victor Skillhammar hamret inn scoringer, men var ikke alene om å skinne i det som var en meget god HTH-omgang.

HTH bare fortsatte etter pause, og ledet på det meste 17-11.

Elektrisk stemning

Da våknet stjernegalleriet til Elverum noe til liv, scoret tre kjappe – til 17-14.

I en herlig intens håndballkamp spiste gjestene seg nærmere og nærmere i målprotokollen. Med ti minutter igjen ledet HTH med ett mål – og stemningen var elektrisk i Remmenhallen.

Elverum kom ikke nærmere enn ett mål. Sander Thorbjørnsen banket inn 25-23 og 26-23 med under ett minutt igjen på klokka, og sørget for en herlig cupsensasjon.

Wille: - Fantastisk moral

HTH-trener Jonas Wille var stolt av sine spillere etter cupskrellen mot Norges beste lag.

- For en fantastisk moral. Hver eneste en gjør jobben sin til 100 prosent. Da er det mulig for oss å slå et lag som Elverum. Selv da de nærmet seg, og bare var ett mål bak, våget vi å stå fram som matchvinnere, sa Wille, som skrøt ekstra av keeper Rasmus Bech og 7-målsscorer Victor Skillhammar.

HTHs cupbombe var likevel ikke onsdagskveldens største.

Det største smellet kom i Arendal, der ØIF Arendal røk ut mot 1. divisjonslaget Follo!

 

Kommentarer til denne saken