Gå til sidens hovedinnhold

HKH tapte onsdagens treningskamp mot Fredrikstad

Artikkelen er over 5 år gammel

HK Haldens treningskamp mot Fredrikstad var ikke mye å skryte av, men det var gledelig å notere at Martine Moen er på vei tilbake i godt gammelt slag.

– Jeg føler at den siste månedens oppkjøring etter det lange skadeavbrekket har gjort godt, og håper å være tilbake i toppslag om et par uker. For da kommer de viktige kampene som perler på en snor, sa Martine Moen, etter tap 19-27 i onsdagens treningskamp mot Fredrikstad i Hjortsberghallen.

Mangler tøffheten

– Jeg er med for fullt nå, men kjenner fortsatt at det strammer og strekker litt på skadestedet.  Men legene sier at alt skal være i sin skjønneste orden i foten. Så egentlig er det bare å tørre å slippe seg løs, for å finne tilbake til råskapen og tøffheten, mente Martine.

– Først og fremst er det kamptrening jeg trenger, så derfor var gårsdagens kamp mot Flint (seier 29-26) og dagens oppgjør mot Fredrikstad gull verd for meg, sa Martine, etter å ha tegnet seg for en fulltreffer mot Fredrikstad.

Gikk rundt på mange

Mot Fredrikstad havnet HKH bakpå helt fra start, etter å ha slurvet mye i avslutningene gjennom hele kampen. - Det positive får være at vi lyktes med en del ting vi øvde på. Og vi toppet jo aldri mannskapet for å vinne kampen, forklarte trener Morten Holmen.

Som hadde lagt opp til et offensivt 3-2-1 forsvar. - Noe vi vil prøve oss på allerede i seriekampen mot Larvik på søndag, i et forsøk på å hindre at lagets hardtskytende bakspillere får fritt fram mot våre unge og urutinerte målvakter Hanna Reknes og Edith Staveli. I Hanne Frandsens skadefravær, mente Holmen.

Tapte klart

I onsdagens treningskamp, nøyaktig ett år etter cupfinalen i Oslo Spektrum, tok Fredrikstad kommandoen fra start.  Og etter 9-13 til pause, endte det til slutt med HKH-tap 19-27. I en kamp der HKH benyttet følgende mannskap (mål):

Hanna Reknes, Edith Staveli, Sofie Fynbo (2), Pernille Wang Skaug (5), Ann-Helen Adolfsen, Mariann Sæther, Charlotte Bisser (2), Julie Gantzel Pedersen (2), Julie Bang (1), Anette Hansen (1), Melanie felber (2), Malene Staal (3), Mina Authen, Amalie Hansen, Martine Moen (1).

Kommentarer til denne saken