HTHs toppkamp mot Elverum: – Utsolgt!

FULLT: Én uke før avkast er toppkampen mellom Halden og Elverum allerede utsolgt.

FULLT: Én uke før avkast er toppkampen mellom Halden og Elverum allerede utsolgt. Foto:

Én uke før avkast er allerede toppkampen mellom Halden og Elverum utsolgt.

DEL

– Det kan fortsatt bli noen få ledige billetter, men per nå er det fullt og utsolgt, sier hjelpetrener og daglig leder Mads Fredriksen.

Kan bli ledige plasser

Nå betyr «utsolgt» i Remmenhallen bare 500 tilskuere. Det er maksimalt antall i henhold til gjeldende brannforskrifter for hallen. 125 tilskuere på hver av de fire seksjonene.

– Mot Sandnes sist var det 329 tilskuere. Til en toppkamp til Elverum er det både trist og synd at vi ikke har plass til flere, sier Fredriksen.

Onsdag formiddag, altså én uke og noen timer før avkast, var kampen utsolgt. Fredriksen åpner likevel for at det kan bli noen ledige plasser tidlig i neste uke.

– Jensen & Scheele har kjøpt en hel seksjon. Hvis de ikke klarer å fylle hele seksjonen, blir ledige billetter lagt ut på mandag.

FORNØYD: Mads Fredriksen, daglig leder i Halden Topphåndball.

FORNØYD: Mads Fredriksen, daglig leder i Halden Topphåndball. Foto:

– Det samme gjelder for de ordinære sponsorplassene. Vi har for første gang bedt om påmelding fra alle sponsorer og samarbeidspartnere, slik at eventuelt ledige plasser vil bli tilgjengelige, sier Fredriksen.

Viktige kamper

Halden Topphåndball har også, som de er pålagt av NHF, holdt av plasser til Elverums supportere Taiga'n, som har varslet at de kommer med rundt 50 supportere.

Kampen mellom HTH og Elverum spilles onsdag om én uke (13/12). Før det skal Elverum, som grunnet Champions League har fire kamper mindre spilt, spille borte mot Haslum i kveld.

Tabellen i eliteserien

Slik spilles kampene i eliteserien håndball den neste uka:

Onsdag 6/12: Fyllingen - Nøtterøy, Falk Horten - Bodø, Haslum - Elverum. Søndag 10/12: Bodø - Nøtterøy, Falk Horten - Arendal, Bækkelaget - Sandnes, Haslum - Kolstad. Onsdag 13/12: Fyllingen - Drammen, Halden - Elverum, Arendal - Haslum.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags