HTH-Trym får kritikk: Legger seg flat etter garderobeflause

KOKTE OVER: Trym Bilov-Olsen legger seg flat etter noen uheldige kommentarer i garderoben i pausa under kampen mot BSK søndag.

KOKTE OVER: Trym Bilov-Olsen legger seg flat etter noen uheldige kommentarer i garderoben i pausa under kampen mot BSK søndag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Trym Bilov-Olsen slengte med leppa i HTH-garderoben - og det for åpent kamera live på Facebook.

DEL

- Jeg legger meg helt flat og beklager hvis jeg har støtt noen.

Det sier HTHs hardtskytende stjernespiller Trym Bilov-Olsen.

Forstår reaksjonene

Halden Topphåndball har mandag kveld sendt ut en pressemelding. Årsaken er hva som hendte, og ble sagt, i garderoben under pausa i kampen mot Bækkelaget søndag.

Jan Thomas Lauritzens pauseprat ble filmet, og streamet live på Facebook. Flere av spillerne var frustrerte etter en svak omgang, og spesielt Trym Bilov-Olsen var forbannet. Han kom blant annet med kommentarer om motspillere som ikke var av det heldige slaget.

- Jeg forstår at det som sies kan virke ufyselig og unødvendig. Samtidig så er det viktig å påpeke at slike ting sies i «kampens hete», kommenterer han.

Fredriksen: - Ikke heldig

Bilov-Olsen og HTH har fått en del kritikk i sosiale medier i etterkant. Klubben har derfor selv ønsket å komme med en pressemelding. Som en beklagelse til både supportere, sponsorer, Bækkelagets spillere og for å gi et signal om at dette ikke er forenlig med HTH-kulturen.

- Det ble sagt ting som ikke egner seg verken på video eller på trykk, og som burde vært holdt internt. Jeg har selv sagt mye rart til med- og motspillere i min karriere, og det er en del av idretten. Se for eksempel på TV-serien «Iskrigerne». Man sier ting i sinne og frustrasjon, og så er man ferdige med det når kampen er over, ser Mads Fredriksen, daglig leder og assistenttrener i Halden Topphåndball.

Får ikke konsekvenser

Og fortsetter:

- Trym sier det nok mest for å «vekke» spillerne rundt seg. Han er verdens herligste gutt, men hater å tape. En ekte vinnerskalle som av og til kan koke over. Samtidig er han snill som et lam utenfor banen, og tar vare på ungguttene.

Utbruddet vil ikke få noen konsekvenser internt.

- Jeg tror ikke det er siste gang Trym skaper litt «blest». Det er sånn han er, og det er helt greit! Jeg er helt sikker på at slike ting vil bli sagt igjen, uansett hvilken garderobe man skulle gå inn i. Samtidig er det viktig å skjønne at vi kan støte folk med det vi sier i kampens hete. Vi lærer av dette alle sammen, og retter nå blikket mot en veldig viktig kamp i Bergen (Fyllingen) til helgen, kommenterer Mads Fredriksen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken