HTH åpnet Grimsrud Cup med uavgjort

GODE TAKTER: Trym Bilov-Olsen var god for Halden, som spilte 24-24 mot Mors/Thy.

GODE TAKTER: Trym Bilov-Olsen var god for Halden, som spilte 24-24 mot Mors/Thy. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Halden Topphåndball viste gode takter laget spilte 24-24 mot danske Mors/Thy.

DEL

Det som var spesielt hyggelig for de vel 230 frammøtte var å se at nykommerne Trym Bilov-Olsen og Hans Fredrik Cordt-Hansen viste at de vil bli forsterkninger for laget.

- Skal bli bedre

Trym Bilov-Olsen var ikke helt fornøyd med egen innsats, men regner med det vil stabilisere seg etter hvert

- Jeg har vært en stund uten håndball så det er naturlig at det svinger litt. Første omgang var grei nok, men andre er jeg ikke fornøyd med. Forhåpentligvis vil det bedre seg etter hvert, og la til at han gleder seg til å spille foran Halden-publikummet.

- En av grunnen til at jeg kom hit var jo publikumet i Remmenhallen. Jeg har blitt tatt godt imot av HTH-familien og gleder meg til fortsettelsen. Publikumet i Halden er kjent i hele Norge så det skal bli godt å ha dem i ryggen istedenfor mot seg, smilte han.

Treg start

Etter en fryktelig start på kampen og ledelse til gjestene fra Danmark hele 6-1 etter ti minutter, klarte HTH å snu til ledelse 14 - 12 ved pause. Etter hvilen fortsatte HTH å styre kampen og burde med litt mer is i magen ha dratt seieren i land.

Trener Jan Thomas Lauritzen var fornøyd med lagets innsats

- Jeg må si meg fornøyd. Vi gjør en bra kamp og viser den innsatsen og tælen vi bør ha. Vi burde kanskje ha vunnet, men vi får problemer når de legger seg ut i offensivt forsvar.

- Vi har en del vi må jobbe enda. Blant annet har vi altfor få avslutninger fra kant i etablert angrep så vi må klare å brette ut spillet vårt etter hvert.

Møter Wille lørdag

Også Victor Skillhammar og Rasmus Bech viste at de vil bli meget viktige for årets HTH-lag, som til tider viste stor spilleglede og god innsats.

Med en spennende sammensetning av spillere hvor Lauritzen har flere strenger å spille på, både i gjennombrudd- og skuddkraft, kan årets HTH lag by på problemer for flere lag på øvre halvdel i eliteserien.

Men først skal haldenserne på lørdag kl. 16 måle krefter mot Jonas Willes stjernegalleri i Midtjylland, før HTH avslutter årets Grimsrud Cup mot Drammen søndag kl. 14.

HTHs lag (mål): Rasmus Bech, Simen Holm (1), Sander Thorbjørnsen, Truls Grøtta (1), Trym Bilov Olsen (5), Eivind Berg (3), Andreas Haglund, Tor Erik Bergum, Gabriel Setterblom, Kristian Stranden (1), William Nygård (3), Daniel Nybøle, Victor Skillhammer (6), Preben Indrebø, Sondre Skogheim, Hans Fredrik Cordt-Hansen (4)

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken