Gå til sidens hovedinnhold

... og slik kan DU hjelpe Halden HK

Artikkelen er over 4 år gammel

Halden Håndballklubb har startet kronerulling for å redde klubben fra konkurs.

- Vi startet kronerulling onsdag kveld, og da jeg våknet torsdag morgen hadde vi allerede fått inn 20.000 kroner. Det varmer ekstremt mye med engasjement og giverglede hos haldenserne, sier daglig leder Roger Meyer.

Håper på 250.000 kroner

- Hvor mye håper dere å få inn på kronerullingen?

- Vi drømmer om 250.000 kroner. Det er et heftig tall, men det er lov å håpe, svarer han.

Kronerullingen ble startet på Facebook onsdag kveld, og her lokkes det med et breakdance-show fra trener Jan Thomas Lauritzen etter en kamp på nyåret - hvis klubben kommer i mål økonomisk.

- Som jeg gleder meg, humrer Lauritzen.

Og fortsetter:

- Men det er klart jeg stiller opp for klubben. Jeg tar gjerne en "breakdance-battle" med speaker Øivind Strøm.

Lauritzen: - Vi trenger hjelp

- Hva tenker du som hovedtrener for elitelaget om situasjonen Halden HK er i økonomisk?

- Situasjonen er prekær og alvorlig for hele klubben. Vi må gjøre alt for å klare dette. Halden Håndballklubb er en stor og tradisjonsrik klubb som nå trenger hjelp, og jeg håper hele Halden vil bidra, svarer Lauritzen.

 

Du støtter Halden HK ved å vipse ønsket beløp til 41855 eller til bankkonto 1105.28.65168.

"Hvis 10 % av Haldens befolkning ønsker fortsatt toppidrett i damehåndball, og bidrar med 100.-, så begynner vi å nærme oss målet", heter det i kronerullingsbønnen fra Halden Håndballklubb.

- Oppfordrer til å bidra

To av personene som ønsker å bidra for Halden HK er Romek Josefsen og Jos Appelman ved treningssenteret Fitness1.

- Vi har bidratt som firma, og oppfordrer Anders Viken (Spenst) og Thomas Amundsen (Family Sports Club) til å gjøre det samme, sier Josefsen og Appelman, som også ønsker å bidra som privatpersoner.

- Selvsagt vil vi bidra. Halden HK er en stor klubb, med mange barn, og vi støtter selvsagt opp om kronerullingen. Det håper vi mange haldensere nå gjør, slik at Halden HK kommer seg ut av den økonomiske krisen, sier de.

A-lagsspiller Sofie Wold er overveldet over støtten:

- Det er tydelig at Halden HKs økonomiske problemer skaper følelser. Akkuart nå føler vi støtte fra hele Halden by. Nå håper vi at det kommer inn nok penger, både fra sponsorer og via kronerullingen, til at både elitelaget og breddeklubben kan leve videre, sier hun.

Kommentarer til denne saken