Haldensere feiret opprykk med Fredrikstad

Haldensere og "Halden-dansker" feirer opprykk med Fredrikstad. Fv: Kine Christiansen, Pernille Christensen, Melanie Felber og Pernille Gjendem.

Haldensere og "Halden-dansker" feirer opprykk med Fredrikstad. Fv: Kine Christiansen, Pernille Christensen, Melanie Felber og Pernille Gjendem. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Haldensere og "Halden-dansker" i Fredrikstad kan juble for opprykk til eliteserien.

DEL

- Helt fantastisk å rykke opp. Og i kveld blir det full fest, sa en jublende glad Pernille Christensen etter kampen lørdag kveld.

- Fortjener gullet!

Den danske bakspilleren, som har en fortid som toppscorer i Fredrikstad, scoret fire mål da Fredrikstad banket Viking 31-13 lørdag - og sikret opprykket til Grundigligaen.

- Vi har vært ganske stabile hele sesongen, og fortjener seriegullet i 1. divisjon. I dag begynte vi nervøst, men etter hvert løp vi helt over Viking, sier hun.

Christensen har skrevet ny 2 års kontrakt med Fredrikstad.

- Jeg gleder meg til å spille i eliteserien igjen, sier hun.

Felber: - Super sesong

Det gjør også Melanie Felber, den tidligere ving-yndlingen i Halden HK som denne sesongen har vært en av de beste spillerne hos Fredrikstad BK. Lørdag scoret hun seks mål.

- Som lag har vi gjort en super sesong, og jeg gleder meg til å feire med jentene i kveld. Jeg har skrevet en ny 1+1 års kontrakt med FBK, og gleder meg til elitespill igjen, sier Felber - som også hun fortsatt bor i Halden.

Kine: - Fantastisk følelse

I tillegg til Christensen og Felber, spilte også haldenserne Kine Christiansen og Pernille Gjendem for FBK i opprykkskampen lørdag. Sanne Henning har også vært i A-stallen denne sesongen.

- Det er en helt fantastisk følelse. Jeg er stolt og glad av å være en del av dette eventyret med denne gjengen, sier Kine Christiansen, som ikke vet hva neste sesong bringer:

Kine Christiansen feirer opprykket.

Kine Christiansen feirer opprykket. Foto:

- Jeg er litt usikker. Er i turnus på Hamar fram til august, så får ta det etter det.

Nå er eliteplassen sikret, noe som betyr at flere Halden-kjenninger blir å finne i den røde FBK-drakta kommende sesong. Martine Moen kommer fra Randers, mens tvillingene Nora og Hedda Thulin også har skrevet under for Fredrikstad.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags