Mange baller i lufta i vinterferien

Idrettsskole i vinterferien. Volleyball. Bak fra venstre Guro Granlund, Karl Matteus, Brage, Felix, Kaya Nathalie, Asya, Aren, Linnea, Bjørn Erik, Amar, Debin, Mubarik og Ingrid Louise Eriksen. Foran fra venstre Emma, Leandra, Julian, Enzar, Marcus, Ninni og Levin.

Idrettsskole i vinterferien. Volleyball. Bak fra venstre Guro Granlund, Karl Matteus, Brage, Felix, Kaya Nathalie, Asya, Aren, Linnea, Bjørn Erik, Amar, Debin, Mubarik og Ingrid Louise Eriksen. Foran fra venstre Emma, Leandra, Julian, Enzar, Marcus, Ninni og Levin. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det var tilløp til kaos da deltakerne på Halden Idrettsråds idrettsskole skulle kaste volleyballer i lufta. Men humøret har vært på topp hele uka.

DEL

– Helt topp å være med på idrettsskole. Gøy å få prøve mange nye idretter, sier Julian Karlsen (10) og Linnea Holt Syversen (12).

To av 26 barn som har deltatt på Halden Idrettsråds idrettsskole i vinterferien.

Volleyball

Da HA stakk innom i Porsneshallen, var det volleyball som sto på programmet. Mandag var barna i Halden ishall, tirsdag var det Risum, mens Hjortsberghallen og Tistedalshallen venter torsdag og fredag.

– Hvis vi ikke hadde vært her, hadde vi sittet hjemme og spilt Fortnite, sier Julian og får støtte av en rekke kompiser som strømmer til.

Linnea på sin side er på jakt etter en ny idrett å begynne med. Da passet det perfekt med denne uka.

– Jeg har gått på dans, men syntes ikke det var så gøy lenger. Nå har jeg planer om å finne meg en ny aktivitet, og det har vært mange morsomme idretter denne uka, sier Linnea.

HIR: – Godt fornøyd

Daglig leder Stian Mjølnerød-Lie i Halden Idrettsråd er godt fornøyd med hvordan tidenes første idrettsskole har gått så langt.

– Det er med 26 barn, cirka like mange jenter og gutter. Og her er det ulike kulturer og bakgrunner, akkurat slik det skal være.

– Det virker som barna har det veldig bra, og foreldrene sender meldinger om fornøyde og slitne barn som legger seg på kvelden, sier Mjølnerød-Lie.

Gjentakelse til sommeren

Nå håper han å kunne gjenta gratistilbudet også i sommerferien.

– Planen er å arrangere lignende tilbud den første og den siste uka i sommerferien, og håpet er å kunne utøke til hele barneskolen. Her er det 5. til 7. klassinger.

– Vi får svaret på praktiske og økonomiske spørsmål i mai, og vi satser på å gjenta suksessen til sommeren og andre ferier i framtida, sier Stian Mjølnerød-Lie.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags