Han blir ny hovedtrener i Halden Håndball

NY TRENER: Milvoj Sarko blir ny A-lagstrener i Halden Håndballforening.

NY TRENER: Milvoj Sarko blir ny A-lagstrener i Halden Håndballforening. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Halden Håndballforening har ansatt meritterte Milivoj Sarko som ny hovedtrener for A-laget.

DEL

Med seg i trenerteamet får han Susanne Pinderød-Engmo. Hun blir spillende hjelpetrener for A-laget, som kommende sesong skal spille i 5. divisjon.

Får bredt treneransvar

- Milivoj har lang erfaring som trener på toppnivå, med blant annet EM-sølv med gamle Jugoslavia, og som trener for diverse juniorlandslag for jenter og gutter, sier Arild R. Andersen, ansvarlig for sportsutvalget i den ferske håndballklubben.

Milivoj Sarko skal også være hovedtrener for J-15/16 og delta på 10 ungdomstreninger per uke i tillegg til senior - altså da fra J15/16 og ned til J-10. Han skal også være trener for klubbens håndballskole i høst- og vinterferien.

- Milivoj skal også jobbe med trenerutvikling og være en ressurs for de andre trenerne i Halden Håndballforening, forteller Andersen.

Vil til 2. divisjon

Susanne Pinderød-Engmo har lang erfaring som spiller, og vil nå bli spillende hjelpetrener den kommende sesongen. Sammen med Sarko skal hun lede klubbens senioravdeling, som i tillegg til A-laget også inkluderer B-laget i 6. divisjon.

- Vi har som mål å raskest mulig etablere et seniorlag i 3 divisjon, kanskje også 2 divisjon på sikt, for å bli mer attraktive for spillere og trenere. Og ikke minst for at de yngre spillerne skal ha et godt seniortilbud i egen klubb.

Andersen forteller at klubben jobber for å få inn nye seniorspillere for å øke kvaliteten på treninger og i kamper, og ønsker nye og gamle spillere velkommen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags