Jubler for førjulsgave

Tommelen opp: Kåre Thorvaldsen og Leif Thore Mørk i Halden Golfklubb er glade for julegaven fra Sparebankstiftelsen.

Tommelen opp: Kåre Thorvaldsen og Leif Thore Mørk i Halden Golfklubb er glade for julegaven fra Sparebankstiftelsen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

150.000 kroner fra Sparebankstiftelsen til ny greenklipper. Ikke rart Kåre Thorvaldsen og Leif Thore Mørk i Halden Golfklubb er fornøyde.

DEL

– Dette var den beste julegaven vi kunne fått. Å ha en bane i godt skikk er helt avgjørende for oss som klubb, det er produktet vi selger til våre egne medlemmer og alle gjester her oppe. Så dette bidraget er veldig viktig for oss. Nå er vi ferdige med en skikkelig oppgradering av maskinparken, sier leder i Halden Golfklubb, Kåre Thorvaldsen.

Nylig fikk han gladmeldingen om at klubben hadde fått 150.000 kroner av Sparebankstiftelsen. Den gamle greenklipperen røk tidligere i år, og dermed er en splitter ny maskin kjøpt inn. Maskinen koster 250.000 kroner, og dermed får klubben god drahjelp økonomisk til investeringen.

Satser på unge

Sparebankstiftelsen er opptatt av at slike gaver skal komme barn og unge til gode.

– Å ha en god bane er viktig for rekrutteringen. Vi satser hardt på å få flere barn og unge inn i golfsporten, og 2015 har vært et godt år for oss, sier Kåre Thorvaldsen.

Klubben går inn i 2016 med 70 flere medlemmer enn på samme tidspunkt i fjor etter en fin økning i både voksne og unge medlemmer. Klubben har per i dag 456 medlemmer.

– Satsingen på unge tar tid, og vi håper og tror at dette vil fortsette å vokse i årene framover, sier Leif Thore Mørk.

PS. Landslaget i fotgolf kommer til golfparken i romjula for å trene til VM i januar.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken