– Jeg kjørte meg bort

Ingrid Bøe Jacobsen på vei ned fra Bjørnerødspiggen i Grenserittet Etappe

Ingrid Bøe Jacobsen på vei ned fra Bjørnerødspiggen i Grenserittet Etappe Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Dagens ritt i Grenserittet Etappe gikk ikke som planlagt for Ingrid Bøe Jacobsen.

DEL

– Jeg hadde ganske gode bein, selv om jeg merker at det går litt tyngre etter gårsdagens ritt. Og skulderen går det også greit med, men jeg klarte jo å kjøre feil vei i dag!

Hodet mitt hadde en annen plan

– Det er ikke alltid en fordel å kjenne stiene fra før, smiler Ingrid Bøe Jacobsen, som kom inn som nummer seks, snaue tolv minutter etter Andreas Bye, som vant dagens etappe på tiden 3:58:34.

Jeg var ufokusert. Jeg tenkte oppi hodet mitt at vi skulle en helt annen vei, men det var ikke GPS'n min enig i, så jeg måtte snu to ganger. Jeg klarte å sykle feil både ved Erte og ved Monolitten. Det ødela litt for meg.

– Men det er ikke krise! Jeg har hatt en flott tur i dag igjen. Det var moro å delta, og vi har blitt ledet gjennom nok en dag med fantastiske stier.

Tøff morgendag

– Jeg tror det blir tøffere i morgen. Jeg må sikkert kjøre mye alene. Å kjøre den samme traseen som det ordinære Grenserittet går, blir mer ensidig med mye grus og asfalt, i forhold til de to dagene vi har kjørt nesten bare sti. – Men jeg er klar! Håper bare det blåser i riktig retning,- avslutter en motivert Bøe Jacobsen.

Også Andreas Bye og Frode Bokerød har noen tanker om morgendagen. – Jeg får prøve å legge meg på terskel, så får vi se om det holder inn, sier Bye, som håper på noe hjelp fra både konkurrenter og lagkamerater utover i rittet.

– For min del, starter jeg sammen med flere sterke syklister, så jeg håper vi kan samarbeide med godt trøkk hele veien fra Strømstad til Fredriksten. Det sier Frode Bokerød, som ønsker seg revansje og en plassering helt i toppen i morgen.

Deltakerne i tredagersrittet Grenserittet Etappe, starter noe tidligere enn det ordinære Grenserittet. Begge rittene går i samme trase fra Strømstad til Fredriksten Festning.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags