– Her kan alle bli med

TURNERINGSKLARE: Sondre Aabø og Andreas Tjernes i Berg Sparebank håper mange vil delta på lørdagens golfturnering.foto: kristian bjørneby

TURNERINGSKLARE: Sondre Aabø og Andreas Tjernes i Berg Sparebank håper mange vil delta på lørdagens golfturnering.foto: kristian bjørneby

Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag er det klart for tidenes første Berg Sparebank Open i golf, for alle i alderen 18 til 33 år.

DEL

– Det er kanskje mange som føler de ikke tør å bli med på golfturnering, men vi ønsker at dette skal være uhøytidelig og morsomt. Forhåpentligvis kan dette rekruttere nye unge spillere til golf, sier Sondre Aabø og Andreas Tjernes.

Gratis, grilling og premier

De to er begge ivrige golfere, og jobber i Berg Sparebank. Nå ønsker de bokstavelig talt å slå et slag for golfsporten i Halden ve då invitere alle 18 til 33-åringer til turnering førstkommende lørdag.

Det spilles ni hull, og de to lover at alt skal være ferdig i god tid før storkampen Manchester City-Manchester United.

– Her kan alle bli med, uansett hvor mye eller lite du har spilt. Det er gratis påmelding, og etter vi er ferdig blir det grilling og premier, sier Tjernes.

Ma ha med egne køller

Og det blir ikke bare premier til vinnerne. Her skal det gis premier til flest stryk og nærmest pinnen. Med andre ord, muligheter for de fleste.

– Vi har satt et tak på 36 deltakere, og håper at flest mulig vil stille opp. Det er altså intet annet krav enn at du har tilgang til egne golfkøller. Baller fikser vi, sier Sondre Aabø.

De to forteller at de vet om mange som har startet med golf, men som ikke har spilt i turnering ennå.

– Sosialt sett er det flott å treffes slik. Forhåpentligvis kan alle få et par hyggelige timer med golf på lørdag, uten prestasjonspress og alvor, avslutter Aabø og Tjernes. Alle som vil være med kan melde seg på ved å ringe Berg Sparebank.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags